:S sorsana bi kaç kişiye yardım ettım bu konuda ondan sonra karalama yap
Arkadaşım gerçekten benim hatamdan dolayı hatalı dedim özür dilerim.Tabi eksiklerin var,ben kodu veya scripti verip alın siz de kullanın diyenlere kızmamın sebebi hep eksiklerle dolu olarak vermelerinden dolayı.
Verdiğin uygulamada eksik bi şey yok,sadece kurulumda yardımcı olucak bilgileri yazmış olsaydın,daha iyi olurdu.ama ben çözdüm ve kurdum.hatasızdır.tekrar kusura bakma..
Kullanmak isteyen arkadaşlar;
`vote_log` tablosunda yanlış hatırlamıyorsam şu satır olması lazım
`voteby` bigint10) default NULL,
"bigint10)" olarak yazılmış.orada hata alabilirsiniz.
onu bu şekilde değiştirince sorun olmaz;
`voteby` bigint(10) default NULL,
ayrıca benim bilmediğimden dolayı hatalı dediğim konu da şudur.
Rıfat arkadaşın verdiği baltaya sap olurmuyum uygulaması olduğu için,biz başka amaçlarla kullanacağımızdan veya arkadaşlarımızın duvarında ve anasayfalarında gözükecek bilgileri değiştireceğimizden dolayı,öncelikle "create_feed.php" sayfasındaki yazıları kendimize göre değiştirmeliyiz.daha sonra dosyaları ftp ile attıktan sonra,adres satırına
http://apps.facebook.com/uygulamaniz...reate_feed.php adresini çalıştırmalısınız.ama dikkat etmeniz gerek olay şudur,ben gözden kaçırdım.uygulamayı profilinize eklemek isteyecektir ve eklemesini kabul etmeniz gerekiyor.İşte benim yanıldığım konu,siz yanılmayın.uygulamayı yükledikten sonra aynı adresi bi daha çalıştırın..
http://apps.facebook.com/uygulamaniz...reate_feed.php
bu sayfayı çalıştırdığınızda sayfada şöle bi şey yazacaktır.
$TemplateId01= 81972460145;
$TemplateId02= 81972470145;
tabi oradaki rakamlar farklı olacaktır.
birde Feed bundle id falan bi şeyler daha yazacak size verdiğim formatta appinclude.php sayfasına ekleyiniz.verdiğim rakamları sizin aldığınız rakkamlara göre değiştirdikten sonra.
karışık olabilir,hata uygulama ile hiç uğraşmamaış kişilere de anlamsız gelebilir.sıfır bilgiye sahipseniz,biraz araştırma ile çözebilirsiniz.
Bu kadar bilgiyi vermek istememin sebebi,ben yapamadığım için hatalı dedim,ben hatalıydım.Fakat Rıfat arkadaşında hatası verdiği uygulama hakkında biraz daha bilgi vermesi gerekiyordu diye düşünüyorum.