Zorluklar klasi şeyler aslında,
- İlk 10 gün adaptasyonu, daha önce hiç yalnız yaşamadıysan 20 gün kadar sürebilir.
- Yabancı dil adaptasyonu, yapılan şakalara alışma

, gündelik hayata kullanılan kelimeleri öğrenmek çünkü şehire göre değişiyor kelimeler sadece yaşarak öğrenirsin.
- Yemek kültürü, ben 10 gün dışarıdan birşey yiğemedim farklı kültür sonuçta, şuan dışarıda yemek yiyorum ama belirli yerler belirli menüler
- Eğitim konusunda İngiltere için diyorum sıkkılar ve çok proje veriyorlar. Eğer alışık değilsen ilk dönem zorlanırsın. Şuan benim finalleri 2 hafta öne çektiler, projeler ve finaller sıkıştı hergün 4-5 saat kütüphanedyim okuldan sonra
- Para konusu önemli hesabını iyi yapmalısın haftalık olarak hep limitli git aylık gidersen ay sonu tutmuyor hiç

atıyorum 400 pound mu harcıyorsun haftalık 100'nü cüzdanına koy pazar günü paran kalmasa bile bir gün daha bekle, ne olacak bir günden deyip erken çekme
Zorluğu çok ama getirisi daha çok
- Yeni kültür, yeni arkadaşlar
- Türkiye'de yalnız yaşıyor olabilirsin ama burada ki tecrübe çok ayrı
- En önemlisi çekingen biriysen dışarıda atıyorsun, çünkü tek yol bu Türkler gibi bu akşam dışarı çıkıyoruz milleti toplayalım yok, sen soracaksın hep ne oluyor bu gece
- Buranın birde kaynaşma olayını sevdim, örnek Türkiye'de erkek kız fark etmez bir barda bir ortamda tanımadğın birisyle direk konuşursan adam tip tip bakar, acaba altında ne var diye düşünür fakat burada çekinmene gerek yok gir direk lafa, ben publarda yapıyorum bunu, bir çoğunun msn yada facebook adreslerini alıyorum.