Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bulupta ne olacak ya..
zamanında bende cok bulmustum elime koca bi sıfırdan ve aptalca zaman geçirmekten baska bi işe yaramadı..
Elinde koca bir hiç yoktur.Açıkları bulmayı öğrendiysen şimdi tedbirli olmayıda öğrenmişindir.Hackerlık kursları veriliyor.İyi niyetli hackerlar yetiştiriyorlar ve derslerde önce bozmayı daha sonra yapmayı öğretiyorlar.Nasıl bozulduğunu öğrenip ona göre güvenliğinizi sağlamanız için böyle bir yöntem izleniyor.Yapılan hiçbirşey boşa değildir gerçi bu yapana ve nasıl yaptığına bağlı elbet olumlu yönden bilgiler edinmişindir.Şu an bilmesende ilerde karşılaşınca iyiki yapmışım dersin.Sonuç olarak doğru yolu bulup bunu iyi niyetli kullanmak önemli.Bir çok kişi gibi bende saçma sapan hack saçmalıklarıyla internette buldum kendimi.Ego tatmin etmenin bir yöntemi ama şu an bakarsan o zamanki bilgi birikimimi olumlu yönde kullanınca yararını görüyorum.

Konuya görünce bu tür saldırılar sadece haberlerde kalıyor.Oraya buraya index atmakla israilin savaş yapmasını falan durdurmak pek mümkün değil.