Hoşgeldiniz Projelerimiz,
Bende "ne zaman" diye düşünüyordum

Kullanım şartlarında herşey açık ve net olarak belirtilmiş vaziyettedir. Türk'üz doğruyuz çalışkanız, aynı oranda açgözlüyüz de, biz size kullanmayacağınız hizmeti sunmuyoruz. İlk mesajımda da belirttiğim üzere, herşeyin bir limiti vardır, burda kullanılan limitsiz sözcüğünün ne manaya geldiğini ve neler yapabileceğinizi yazdım. Ayrıca, nasıl çalıştığımızı, prosedürlerimizi, ilkelerimizi bilen kişiler ve müşterilerimiz, zaten biilrler; Smyrna veya Alastyr satış yaptığımız her iki site için geçerlidir ki, biz birşeyi taahhüt etti isek, zarar da etsek yerine getiririz.
Gelelim 500 mbit ve 3 tb disk kullanımına, 100.000 inode kullanma hakkınız var, 100K inode ile 3 TB doldurabilecekseniz buyrun kullanabilirsiniz. 500Mbit hat konusunda ise; şu an mynet in video ve resim trafiği 400 500 Mbit civarında, EVET MYNET BU HOSTING PAKETINI KULLANAMAZ!
Ayrıca; baslikta limitsiz, yaziyor sınırsız değil ve herşey çok açık ve net kandırmaca yok. ve yine ayrıca, zaten herşeyin bir limiti oldugunu benim sizden iyi bildiğim ve ilk mesajımda belirttiğim aşikar.