Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana kalırsa Yusuf iyi bir transfer değil. Türk futbolu artık yaşlı oyuncu almayı marifet saymamalıdır bana kalırsa kaliteli transfer dediğin max. 29 yaşında adam almaktır. Fakat her alınan yaşlı kötü transferdir demiyorum gidip 10 yıl sonra 35 yaşında Messi'yi alırsın iyi transferdir (Şuan ki gibi oynuyorsa), Ronaldo'yu alırsın iyi transferdir ama gidipte hiçbir zaman en'lerden olmayan bir oyuncuyu almak büyük takımlara yakışmıyor bence..

Not : Yusuf kötü oyuncudur demiyorum. Sadece yaşıyla ilgili eleştirimi belirttim.
Yaşıyla ilgili olan eleştireye zaten en başından beri katılıyorum. Madem alıcaklardı böle bir teknik futbolcuyu en azından 30 yaşında almalıydılar. Ama şunuda çok iyi görüyoruz ki Delgado 1 maç oynayıp 5 maç sakat geçirdiği sürece Yusuf gibi tecrübeli bir oyuncuya en azından bu sezon sonuna kadar kesinlikle ihtiyacımız var.

Ayrıca son şampiyonluğumuzda ki 34 yaşındaki SErgen Yalçın'ın büyük katkılarınıda unutmamak lazım. ŞAmpiyon olmak için en azından 1 veya 2 tane yaşlı ve tecrübeli futbolcu olması lazım diye düşünüyorum.