Dün bir kafede kızlarla falan oturuyoruz birisi cıkarttı bi deneyelim ne olacak falan dedi.

Bana doğru sıktı elim yüzüm yanmaya başladı butun kafe bosaldı o sogukta yarım saat gezdik hala yüzümüz yanıyordu.

Sonra ben aldım işte bugun kuzenime kıl oluyoruz o kız arkadaslarla ona sıkacatım.

Sabahtan kuaförde otururken dükkanın sahibi samimi arkadasımız abimiz sıktı dükkana 1 saat giremediler.

Okulda hoca saka ürünü sandı aldı elimden sınıfta sıktı tabi ben o ara sınıftan kactım butun sınıf etkilendi hoca müdürden bir ton azar işitti. (Sevmiyorum o hocayı zaten sözlü ile notumu düşürmüştü )

En son olarak okul 7 saat 6. saatin tenefüsünde bir arkadas saka ürünü sandı elimden aldı gerci bendede hata var hocanın ne yaptıgını gösteriyordum onlara arkadasına sıktı oda kosa kosa gitti mudure sikayet etti.

Son saat olanları anlatayım: Disiplin kuruluna gitmemiz için dilekçe verildi. İşleme geçildi. Arkadasın babası geldi müdürle anlastı. Disiplin kurulu iptal oldu disiplinin üstüne onur kurulu yazdılar. Ceza almamamız için. Böyle bir okulda okuyorum işte.

Her türlü rüşvet işlerinin olduğu bir okulda.
Okuldan ayrılmayı düşünüyorum eğer okul değiştirirsem onlarca şikayet dilekcesi verecegim milli eğitime.

Biber gazı konusunda eğer elinizde bulunuyorsa kimseye göstermeyin. Lazım olmadıkca cıkarmayın arkadaslar. Bana ders oldu zaten kız arkadasımda bir ton azar verdi emanete sahip cıkamıyon diye bir trip attım düzelttim ortamı

Siz siz olun biber gazıyla gezmeyin. Yada gezerseniz cebinizden cıkmasın.