Trpaket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes yazacagını yazmıs peki konusmaları tam okuduktan sonramı yazılmıs ? bunlar? burda hepiniz firmasınız degilmi ? konusmalara iyi bakın. ve iyi okuyun.
1. Sitesini ilk gunden kurup teslim etmisim.
2. Domain'i yönlendirememisse bunda kuran kisimi hatalı?
3. Ve burdaki firmaların hepsine soruyorum. Kurulum yaptıktan sonra sifre talep edildikten sonra dogabilecek sorunlardan firmamı yoksa musterimi sorumludur ?
4. ben 6 gun boyunca hergun kurup teslim etmisim sifreyi 3. bir sahısla paylastıktan sonra 3. bir sahıs kurulumu bozduktan sonra bunda firmamı sorumlu musterimi ?
6. Bir arkadası tarafından aracı oalrak gelmis bu arkadas sorun yasamadı o kadar kisiye sponsor olduk kimse yasamadı bi bu musterimi sorun yasadı
7. simdi konusmalarda alttan aldım [ SEREFSİZ ] denildi alttan aldım yine denildi.
8. Kendi sucumuda söyleyeyim kisiyle aynı seviyeye dusmem.
9. Butun r10 kullanıcıları evet yorum yapmıssınızda. Bilmeden mi ?
10. Peki bu konusmaları duzenleyipte buraya atmak cokmu zor ?
11. Simdi yorum yapan arkadaslar bunlarada cevap alabilirmiyim ?
Merhaba,
Herkezin çıkıp tek tek cevap vermesine gerek yoktur.
Arkadaş burada :
Serginho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S.a arkadaşlar ben geçtiğimiz cumartesi günü 4 nisan saat 11 gibi 35 ytl para yatırdım trpaket com dan irc paketi aldım.. şahısa parayı yatırdım 1 saat sonra dedi Halit bey sunucunuz hazır olur.. neyse geldi ugraştı etti kuramadılar 1 gün 2 gün sonra dedi hdd yanmış 1 saat icinde sunucunuzu kurup size veriyoruz 1 saat oldu 1 gun velhasıl bu adam benim sunucuyu aktif edemedi 6 gündür sabah bununla konustum dedim iade istiyorum tamam dedi hatta ben anlaşmak icin intasarim.com msn ekledim onunla konustugumuzda geri iade yapmayacagını soyledi trpaketin dediği gibide oldu neyse unreal kurulu fakat sunucuya /server irc.sunucu.com şeklinde giremiyoruz ben arkadaşla msn den gecen konusmaları aktarayım..
İrc aldığını belirtiyor ve 35 tl ücret ödemiş.1 saat sonra teslim edeceğiniz yerine 1-2 gün beklemiş hdd yanmış demişsiniz,sonra yine 1 saat sonra teslim edebiliriz demişsiniz,1 gün geçmiş aradan hale teslim etmemişsiniz.
Ve 6 gün geçmesine ramen teslim edilmemiş bir hizmet var.
Ve arkadaşın anlattıklarına göre buradaki herkez konuya yorum yapmıştır,Siz konu açıldığında direk gelip burada yorum yapabilirdiniz,Yapamadınız çünkü yoğundunuz veya bir sorun vardır onun için siteye girememiştirsiniz olabilir insanlık hali,Ama buradaki her arkadaşın yorumu bu konuyu açan arkadaşın konusuna bağlı şekilde yapılmıştır.
Yani bu arkadaş msn loglarını ortaya koyunca en son konuşmaları koymuş tabi buradaki yorum yazanlar içinden geleni yazmıştır.
Tabi şimdi sizin yazdığınız yoruma görede güzel size yönelik cevaplar gelebilir.

İyi akşamlar...