Maximo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aciklamalar icin tesekkurler ;
Bu bolum biraz genis bir konu aslinda artik bir cok domain firmasi kisilerin mail adreslerini direk yazmak yerine ornegin : 23839823@domainfirmasi.com gibi bir mail adresi yaziyorlar ve o mail e gonderilen mailler yine size geliyor lakin direk olarak mail adresiniz gosterilmedigi icin bir nevi gercek mail adresi gizlenmis oluyor .
buna ornek bir firma vermem gerekirse : gkg.net
Bu konuda haklısınız, güzel bir önlem. Aklıma gelmemişti. Ancak bunu bilenlerde vardır ve dediğiniz gibi o mail adresine mail atıldığında yine domain sahibine gidiyor. Bunu bilenler bu yoldan da mail adresini ele geçirmeye çalışabilirler

PowerTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Murat YIKILMAZ türkçe domain güzel
+ b,ilgi için teşekkürler..
Domain'i reglemek için bayağı bekledim Teşekkür ederim..

uluonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda kişisel hosting ve domain satan arkadaşları baltalamış olmuyormuyuz? çok kaliteli kişisel iş yapan arkadaşlarımızda var. buna değinmek gerekir diye düşünüyorum. Diğer konular genel olan php-nuke üzerine anlatılmış gibi. Genel olarak güzel konulara değinilmiş. teşekkürler
Amacım asla kişisel hosting ve domain satan arkadaşları baltalamak değildir. Sonuçta ekmek paralarını kazanıyorlar ve saygım var. Ayrıca bunu gerçekten iyi şekillerde yapanlarda bulunuyor dediğiniz gibi. Bu makalenin bu kısmını yazarken düşündüm nasıl yazsam diye ve böyle yazmayı uygun buldum. Çünkü makalem güvenik üzerine ve makalemde de belirttiğim gibi "bu kişiler server güvenliğini tam anlamı ile sağlayamazlar"

Sonuçta başka bir resellden servera girildiğinde ve root olunduğunda o resell sahibi arkadaşın reselline de istenilen yapılabilir.. Bunun güvenliğini kendisi değil, kendisinden bir üst noktadaki yer, resell aldığı yer, sağlayabilir. Bu yüzden en üst noktadan almanın önemini anlatmak istemiştim sadece

Biraz uzun oldu kusura bakmayın Düşüncelerimin yanlış olmadığını düşünüyorum ve bu nedenle asla yanlış anlaşılmak istemem