Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar,
Druphal ile yaklaşık 1 aydır ilgileniyorum. İlgileniyorum dediğim 3-5 makale okumak ve dünde kurulum yapıp biraz incelemekten ibaret.
WordPress olan sistemimiz daha opsiyonel olması için Druphal'a geçirmek istiyoruz ama tedirginliklerimiz var.
Konuyu fazla uzatmadan sormak istediklerimi aşağıya sıralıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
1) Druphal, anlık kaç kullanıcıya kadar destek verebiliyor. Ör: 3000 online kullanıcı ile iyi bir sunucuda sorun çıkarır mı?
2) Mysql kullanımı nasıldır. WordPress Cache'li halinde bile arada %100 cpu'ya çıkabiliyor. 800-900 online kullanıcıda yavaşlamalar başlıyor.
3) WordPress'te özel alanlardan ana sayfada ve yan menülerde göstermek için resim vs. çekiyoruz, Druphal'da bu mümkün mü?
4) WordPress Import modulü ile yazılar etiketleri ve kategorileri ile birlikte güzelce import olabilmekte ama özel alanları çekebiliyor mu? Çekiyorsa bu bilgileri çekme imkanımız var mı? Ayrıca import sonunda yazılar birbirine girmiş oluyor. 5000 yazı için bu pek iç açıcı değil. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
5) İncelemediğim için soruyorum WordPress eklentilerinin temeli kolay olduğu için kendi eklentilerimizide yapmakta ve kullanmaktayız. Eklentileri kolay yapılabiliyor mu?
6) Drupal 6.10 kurduktan sonra 7.10 çıkarsa bir kayıbımız olur mu? Tema uyumsuzluğu vs. gibi. Güncellemeler sorun yaşatıyor mu?
7) Her konuda içeriğe sahip bir siteye hitap ediyor mu?
8) Temaları kolay düzenlenebiliyor mu?
9) En önemlisi yoğun trafikli sitelerde stabil çalışıyor mu?
10) WordPress'te "[link=http://rugzo.com]" yazdığımızda bu bağlantıyı özel bir html içerisinde gösteriyor. Örnek olarak forumlardaki bbcode'lar ile yapılan şeyleri WordPress'te eklenti ile yapabiliyoruz. Drupal'in bizim böyle yaptığımız kısaltmaları tanıma şansı var mı? Varsa nasıl?
11) Drupal 7'yi beklemek mantıklı bir hareket olur mu?
Sorularım bu kadar. Doyurucu cevaplarınızı bekliyorum.
Kolay gelsin.