Arkadaşlar geçen sene nota sitesi olmadığını farkettim ve bir nota sitesi açtım yani orjinal bir site.
Dmoz'a ilk başvurumu 4 ay önce yaptım ve kabul edilmedi, eğitim sayfası tam bitmediği için herhalde "eksik içerik" nedeniyle kabul etmediler diye düşündüm.
Geçen ay siteyi tamamen bitirip tekrar başvurdum.
Benim tarzımda siteler hangi kategoride bulunuyorsa aynı kategoriye başvuruda bulundum, çok basit ve sade bir site açıklamasıda yazdım.(Bence kusursuzdu)
3 gün sonra Analytics den Dmoz üzerinden benim siteme girildiğini ve 3 sayfa, 15 saniye gezildiğini öğrendim ve aradan 1 ay geçti ancak hala dmoz'a ekli değilim sanıyorum kabul edilmedim..
Hiçbir anlamda veremiyorum; sorunun nerede olduğunu, neden kabul edilmediğini, yanlış olanın ne olduğunuı..
Taklit içerikmi? Kesinlikle değil benimkinden başka zaten nota sitesi zaten yok..
Çöp site? Hiç değil giren ziyaretçi ortalama 9 sayfa gezip sitede 10 dakika geçiriyor.
Eskiden bukadar takmıyordum ancak reddedildikçe gurur meselesi haline getirdim..
Neden, Neden, Neden??
Sitemin İsmi:
NOTA - Keman notası, Piyano notası, Flüt notası ve şarkı notaları
Google'da "Nota", "Şarkı Notaları", "Keman Notaları", "Piyano Notaları" kelimelerinde 1. sıradayım..
Google bile siteyi bu kadar severken dmoz editörleri neden kabul etmiyor?
Bu siteye giren bir çok dmoz editörü bulunuyor eğer mümkün ise bana sorunun nerede ve neyle ilgili olduğu hakkında bilgi vermelerini istiyorum.
Yardım amaçlı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Sevgiyle HoşçaKalın...