romantikforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilsan daha kaç evi yıkacak ?
EylülBilişim sanırım farketmedin ama ben sana gösteriyim.
HALLORITR Nerden: Ankara/Şanlıurfa
Urfalıyım doğrudur. Ama samimiyetimle söylüyorum. Urfada yalan söylenmez kimsenin ekmeğiyle oynanmaz.
Sen bilsanı ilk kez şikayet konusunu görüyor olabilirsin. Ben silinenlerle beraber en az 7 tane gördüm.
Sen onların yerinde olsan inanki sana davrandıkları gibi sabırlı olamazsın ki ben hiçbir ilgim olmadığı halde sana sinir oldum.
Edit : Bir çok sebepsiz yere banlanan dururken bilsen halen banlanmıyor.
(sadece yorumdur.)
Saygılar.
öncelikle cevap yazmıyacaktım ama yazdım özür soru yönlendirilince

urfalıdır doğuludur manasındamı diiyorsıun bende doğuluyum Elbistanlıyım bizim doğu insanında söz namustur.bunu bende biliyorum.

ve ayrıca banlanma konusuna gelince kesin ispatlanırsa ban olayı oluyor bildigim kadarıyla. ve açılan sikayet konularının sonuna bakarsn anlaşma saglanıyor.
ve bilsanın geçmişte hatası oldu olmadı değil.ama diyorumki 2-3 aydır teklana gectikten sonra kendini duzeltti ama sizlen neden sorunlu halen.

HALLORITR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim kimseye cevap veremeyecek bir konumda olduğumuzu nereden çıkardınız? Sizinle muhattap olmak istemeyişimizden yoksa verecek cevabımızda söyleyecek sözümüzde çoktur. Seni inandırmak zorunda değiliz. Yedeklerimizi vermedi olay bu. Senin yedeklerini vermese müşterilerine mahçup duruma düşürse sende mutlu olmazdın heralde. Alnın akmı pakmı o senle Allah arasındadır bizi niye katıyorsun ki. Acıtasyona çekiyorsun heralde lafı ama biz seni çekmek istemiyoruz artık. Yol ver arkadaşım ya YOL VER
Ek: Ya işin Urfalı olmaklada çok alakası yok insan olmak önemli. Ticaret ahlakına sahip olmak önemli. Söz verdin mi tutmak önemli. Bilsan bir süre önce bana dediki yarın 10da mesaj atın size vereyim yedeklerinizi şimdi diyor ki konuyu sildir para ver öyle vereyim yedeklerinizi. Yazık ya halen savunabilen insanlar olması üzücü.
madem soylenecek cok sey var buyrun soyleyin.
muhatap olmak istemiyorsun ama sordum bilsandan nezmandır hizmet aliyorsun diye buydu 1 dekont 13.03.2009 tarihli sanki odeme yapıldı hesap acıldı havası var ve ödeme 60 tl ve deniyorki 1 vps icin bende sordum vps özellikleri nedir diye bunu sormakla savunmak mi oluyor ben gercekleri konustum
diyorsunuzki talepte bulundu konu sildir yedekleri verim yayınlayın konusmalarınızı bunu istedik sizden

ve bir konuda boyle bir yazınız var

https://www.r10.net/hosting-sikayetle...post1058519019

"kirve kaliteni ortaya koymuşsun. Fazla bile idare etmişsin bunu. Kendisi ödeme yapacağız dediğimiz halde bizim vpsi formatlamış bir çok insana karşı mahçup etmişti bizi."

ödeme sorunu gene oldugundan bu yonde bilsanın hakli olabilirdedim.

ve sizde diyorsunuz yedekleri istedik vermedi buyuzden konu actık mi diyorsunuz??
oda ödeme gelmediği için vermedim diyip savunuyor.

benim alıp veremediğim yok

sadece bir sorun var sorunun kaynagını çıkaralım dedik ve sorular sorduk yanıtsız kaldı sorular

sorduklarım bunlar bu sorduklarımdan dolayı yalancılıkla sucladınız

eylulbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- buyrun seslenin sizileri dinledik . sizden ispat istedik ama siz ispatta bulunmadınız.kanıtsız delilsiz nasıl konu acıyorsunuz ve gelip ben sizin icin konu acsam yerimi belgesiz kanıtsız.
2- ödeme zamanı gelmeden down oluyor diyorsunuz. bilsan ödemeden dolayı kapattım diyor sizde odeme yapıldı diyorsunuz buyrun ödeme yaptınızı ispatlayın..
3- evet siz başa yere cekiyorsunuz konuyu said bey baska sekiilde diyor.konuya cevap olarak yazdıklarınızı bir okuyun nerden nereye cekilmiş
4- haksızca acılan konuyu kim sildirmek istemez ben gelim konu acım halilcan boyle soyle sonra siz gelim bana konuyu silin şeklinde teklifte bulunmayacakmısınız????
5- sizi banlatma yada eksi rep leri sildirmek onun taktiri.(-repler bilsanın isminin kaderi gecmişte olan hatalardan ve bilsan bir ders aldı ve kedini toparladı)
6- "Bilmiyorum amacınız nedir ama yanlış yoldasınız" demişsiniz ben 3 aydır sorun yasamadım bilsanda amacımda haksız acılan bir konuda yorumda bulundum ve bunu bir hizmet saglayıcısı olarak yani hizmet aldıgın yere kız formlara konu ac musterilerdeki bu zihniyetin yanlış olduğunu bilinçlendirmek için tüm çabam.bilsanıda savunmak değil.
7- sunucunuz nezaman formatlandı ???? said bey bir cevabında "windows sunucum yaklaşık 3-4 ay önce durup dururken formatlandı. Bunu bilsan da inkar edemez zaten." demis 4 ay once olmus simdimi gelip konu açma ihtiyacı duydunuz???
demişsiniz " Hadi bunlar boş WWW da mı yalan söylüyor? Windows vps imizi de formatladılar yanlışlıkla... " dogrudur ama nezman formatlanmış???? ben burda son 2-3 ayda sorunsuz oldugunun ispatındayım 3-4 ay oncesi icin bişey savunmuyorum...
8- "Neyse benim tek çabam bilsanın bize yaptığını Allahtan bulmasıdır. Onların iman sahibi kişiler olduklarını düşünmüyorum. 10 gündür 12512521 kez yedeklerimi verin dedim cevap yazamadılar. Konu linkini atınca birden dile geldiler. Bana bilsanı savunmayın. R10 da bilsanı savunmaya hiç kalkmayın."
demişsiniz merak etmeyin bu dünyada hak yiyenler o hakların katı katını ödeyecekler.
konuyu açmıssınız neye dayanarak açtınız bunu söylemenizi istedik siz vps kapatıldı ve yedek vermediler diyorsunuz bilsanda diyorki ödemeden dolayı kapattım ödeme yapsınlar alsınlar diyor. sizde yaptık diyorsunuz ödeme ozman buyrun ödemenizi belgelendirin.
bu arada bir cevabınızda 12 ay calıstım diyorsunuz 12 aydır göz yumdunuz 12 aydamı konu acma ihtiyazı duydunuz????
ve saçmalamayı ben yapmadım. sizle yapıyorsunuz kanıtlayın ödemenizi. siz konuyu ne olarak actınız???
sonra nerelere geldi geçmişte bilsanın yaptıgı hatlar felan gecmişte sorun yasayan arkadaslar yazdılar bizimde soyle boyle sorunlar oldu diye sonra vps silinmeleri felan girdi 4 ay onceki seyi simdimi gun yuzune çıkarma ihtiyacı duydunuz??? 12 ay calıstınız 7-8 ayda vps silindi sonra 4 ay sonrada gelip vps down ettiler yedekleri vermiyorlar diye konu acıyorsunuz??? diyecek söz bulamıyorum..
ve şöyle demişsiniz
demişsiniz 12 ay boyun ca milyarlarca kez down ve sorun oluyor sizde sans veriyorsunuz. ne için sans veriyorsunuz allah askına milyarlarca kez sorun olupta. çıkarlarınız içinmi???? sizin yazdıklarınızda öyle anlaşılıyor. ödemede kolaylık felan ram artırımları felan olunca 12 ay göz yumdunuz ve bu 12 ayda vps alip sattınız bu aymı sorun oldu ???? milyarlarca kez sorun olmasına ragmen konu acmadınızda yedek vermedi down oldu diyemi konu actınız??? ben 3 aydır kullanıyorum bilsanın makinesin kiralık olark ve kendi sahsıma ait makinemde kendilerinde ve ayrıca sizin vps bulundugu makinede 2-3 tanede benim musterilerime ait vps lerde 3 aydır down oldugunu gormedim siz ayda topalm 15 gun diyorsunuz???? ben silsan sütten çıkma ak kaşık tır demiyorum sorunları vardı bundan 3 ay oncesine kadar. teklana geçtikten sonra duzeltti kendini bilsan toparladı.
siz ödeme yaptık diyorsunuz bilsan ödeme yapmadı belgelerinizi kanıtlarınızı koyun ortaya ondan sonra konu acın. benim tavsiyem bu arada bilsanı savunuyo gozukuyorum ama herkes elini vijdanına koysun bu olay firması olan yada olmayan bilişim sektorunde hizmet veren herkes icin gecerli
biriyle minumum 5-6 ay calısın bu sure icinde bir cok seye göz yumun duzelir diyin sonra devam edin bir anda ters dusun (bu kişisel sorunlar-ödemeler-memnunsuzluk- vs..şeklinde ) size yedek,belgeleriniz,sunucunuz vs. vermesin sizde gelin konu acın ve kanıtsız belgesiz. elinizi vijdanınıza koyun derim.
son diyeceğim gösterin kanıtınızı. asıl mesele neymiş öğrenelim
KANITLAYINNNNN
herkes aydınlanmasın diyemi susalım konusmayalım. hem yalancılıkla sucluyorsunuz hemde diyorsunuz yedekleri vermedi ondan diyorsunuz