HALLORITR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ap açık taraf tutuyorsun. Yalancı muamelesi yapıyorsun bize. Tarafsız olan herkese açık , yanlı olana açık değil.
yalanım dolanım yok sadece sizin yazdıgınız cevaplardan soru cıkardım size sordum. sizin cevapların sizin yazdıklarınız dısında ustune ekleyip soru sordummu??? sizin bu konuda vediğiniz cevaplardan soru yonelttim bilsana da soru yonelttim gerceklerin ortaya cıkması icin bilsana soru yoneltmediysem ozman gelin sorun bana bilsanada sizin belirttiniz konularda sorum ödeme yaptık dediniz yapıldıgı halde kapandı dediniz ve siz cevabınızda 1 vps dedil 1 den fazla vps hizmeti aldınızı belirttiniz bende odemyi hangi aldıgınız hesap icin yaptınız dedim kapanan hesap hangisi dedim varsa ip si paylasmanızı istedim bilsana su numaralı ip nin gun gun trafik loglraını istemek icin istedim hadi diyelimki bilsan farklı bir resim yad alog verdi??? nasıl inanacağız.

magdurlugunuzu ispatlamanızı istedim buydu sizde

sadece 1 odeme belgesi cıkardınız ödeme 13 deydi hizmet 13 demi basladı dedim deme sebebim bilsanla uzun zmandır calısıyoruz dediniz bu dekontla benim anladıgım ilk aldıgınız hizmet 13 de odedim ama diger ayın 5 de down dediniz ben 1 aylık bir mevzu gibi anladım said beyin yazısında.

daha onceki sorduğum sorulara cevap vermediniz.vermeyince soru isaretleri aydınlanmadı. ödeme belgesi yayınladınız onun icinde sordum bilsana soru yoneltmek icin ondada cevap vermediniz.

benim kafamda çelişki iyi ce cogaldı bilsan dan dolayıda magdurllugunu beyan eden taraf olark sizde sonucta her seyin kanıtı vardır en basit trafik kayıtlarından. er yada gec belli olacaktır.

sordugum soru sitilinde hakim savcı gibi oldum bu sekilde davranısımdan dolayı ozur dilerim. baska sikayet konularında sizlerde benim gibi sorular sormussunuz. kanıt istemissiniz msn log ları felan her kesin aydınlanması icin sordum. iki taraflıda cok celisli var..

sizden sorularıma cevap alamayınca sizide haksız buluyorum. bilsanda gerekli belge paylasımlarından sonra haklı yada haksızlıgı cıkacaktır.(suan oda haksız.)

ben bundan sonra yazmıyorum madem yalan soyluyorum ben 1 tek cevap bile vermiyecegim bilsan la artık ne yaparsanız. ama ben dusuncem iki tarafflı hata var sizin yondende, bilsanın yonundende. bilsan gerekli beyanlarda ve acıklamalar yapacagına inanıyorum

son diyeceğim anlım ak sordugum sorularla taraf tutuyor gibi gozukuyorum gibi ama tarafsızım. yalanım dolanım olsa cevap verir yalanımı cıkarırsınız.tam tersi cevap vermekten kaçtınız. bilsanda gelsin onada aynı seyleri soracagım.