@ eylül bişim idrakyollarında problem mi var ?
kanıtı ekledim ya
Ödeme capsını. Ayrıca Halilcanın dediği gibi Bilsan gelip neden kendisi savunmuyor?
said bey ben sadece sizin yazılarınıza siz capsı yayınlamadan önce halil can beyin yazdına cevap verdim.
Konuyu okumaya zahmet etmeyip bilsanı bana savunanlar size sesleniyorum. Sunucu ödeme zamanı gelmeden önce down oldu. Yok halloritr başka ortama taşımış filan ne saçmalıyorsunuz siz. Biz herşeyi yazmıştık. Mustafa haklı olsa bize konuyu sildirmeye çalışmaktansa elinden geleni ardına koymaz bizi banlatır -replerini sildirirdi. Bilmiyorum amacınız nedir ama yanlış yoldasınız. Benim sunucumu formatladılar diyorum siz bana halen savunmaya mı çalışıyorsunuz? Neden bilsanın sesi çıkamezken siz gelip kendinizde savunma hakkını buluyorsunuz. Sanki bilsan hakkında ilk konuyu biz açmışız. Hadi bunlar boş WWW da mı yalan söylüyor? Windows vps imizi de formatladılar yanlışlıkla... Neyse benim tek çabam bilsanın bize yaptığını Allahtan bulmasıdır. Onların iman sahibi kişiler olduklarını düşünmüyorum. 10 gündür 12512521 kez yedeklerimi verin dedim cevap yazamadılar. Konu linkini atınca birden dile geldiler. Bana bilsanı savunmayın. R10 da bilsanı savunmaya hiç kalkmayın. Selametle
bunun için halilcan beyin hitap tarzı farklı olunca bilsan artık geri kalanı yapar hizmet başlangıcını ve sonunu kendi artık gun gun trafik kayıtlarından yayınlar artık hizmet nezamn verildi nezman kapandı geçmiş gunlere ait borç alacak durumunu artık bilsan da yayıınlar ben konuya verilen cevaplar ustunden cevap verdim meselenin ne oldugunu bilmiyorum. bu banada yapıla bilirdi a-z kadar olan firmalardan birine gene dusuncelerimi yazardım ben kişi ve firmay la çalışsamda calışmasamda dusmanimda olsa cevabımı yazarım konuya. artık gerekli açıklama yapılacaktır bilsan tarafındanda. dedim gibi halilcan beyin cevabını ve uslubuna verdim cevabı. ben beni bu sikayette aydınlatacak soruları sordum ister cevaplarsınız ister cevaplamazsınız bu sorularıda sizin yazdıgınız cevaplar uzerinden soruyorum. selametle kalın
burda seviyesizligin kim yaptıgı ortada doğrudur muhatap değilsiniz ortada suclama ve karalama var artık firmaya duser halilcan bey - replerden bahsediyrdunuz buyun veriyorsunuz - repleride verenlerin canlarıda sağolsun
Saygılarımla
Erkan ÇİFÇİ