HALLORITR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okumaya zahmet etmeyip bilsanı bana savunanlar size sesleniyorum. Sunucu ödeme zamanı gelmeden önce down oldu. Yok halloritr başka ortama taşımış filan ne saçmalıyorsunuz siz. Biz herşeyi yazmıştık. Mustafa haklı olsa bize konuyu sildirmeye çalışmaktansa elinden geleni ardına koymaz bizi banlatır -replerini sildirirdi. Bilmiyorum amacınız nedir ama yanlış yoldasınız. Benim sunucumu formatladılar diyorum siz bana halen savunmaya mı çalışıyorsunuz? Neden bilsanın sesi çıkamezken siz gelip kendinizde savunma hakkını buluyorsunuz. Sanki bilsan hakkında ilk konuyu biz açmışız. Hadi bunlar boş WWW da mı yalan söylüyor? Windows vps imizi de formatladılar yanlışlıkla... Neyse benim tek çabam bilsanın bize yaptığını Allahtan bulmasıdır. Onların iman sahibi kişiler olduklarını düşünmüyorum. 10 gündür 12512521 kez yedeklerimi verin dedim cevap yazamadılar. Konu linkini atınca birden dile geldiler. Bana bilsanı savunmayın. R10 da bilsanı savunmaya hiç kalkmayın. Selametle
1- buyrun seslenin sizileri dinledik . sizden ispat istedik ama siz ispatta bulunmadınız.kanıtsız delilsiz nasıl konu acıyorsunuz ve gelip ben sizin icin konu acsam yerimi belgesiz kanıtsız.

2- ödeme zamanı gelmeden down oluyor diyorsunuz. bilsan ödemeden dolayı kapattım diyor sizde odeme yapıldı diyorsunuz buyrun ödeme yaptınızı ispatlayın..

3- evet siz başa yere cekiyorsunuz konuyu said bey baska sekiilde diyor.konuya cevap olarak yazdıklarınızı bir okuyun nerden nereye cekilmiş

4- haksızca acılan konuyu kim sildirmek istemez ben gelim konu acım halilcan boyle soyle sonra siz gelim bana konuyu silin şeklinde teklifte bulunmayacakmısınız????

5- sizi banlatma yada eksi rep leri sildirmek onun taktiri.(-repler bilsanın isminin kaderi gecmişte olan hatalardan ve bilsan bir ders aldı ve kedini toparladı)

6- "Bilmiyorum amacınız nedir ama yanlış yoldasınız" demişsiniz ben 3 aydır sorun yasamadım bilsanda amacımda haksız acılan bir konuda yorumda bulundum ve bunu bir hizmet saglayıcısı olarak yani hizmet aldıgın yere kız formlara konu ac musterilerdeki bu zihniyetin yanlış olduğunu bilinçlendirmek için tüm çabam.bilsanıda savunmak değil.

7- sunucunuz nezaman formatlandı ???? said bey bir cevabında "windows sunucum yaklaşık 3-4 ay önce durup dururken formatlandı. Bunu bilsan da inkar edemez zaten." demis 4 ay once olmus simdimi gelip konu açma ihtiyacı duydunuz???
demişsiniz " Hadi bunlar boş WWW da mı yalan söylüyor? Windows vps imizi de formatladılar yanlışlıkla... " dogrudur ama nezman formatlanmış???? ben burda son 2-3 ayda sorunsuz oldugunun ispatındayım 3-4 ay oncesi icin bişey savunmuyorum...

8- "Neyse benim tek çabam bilsanın bize yaptığını Allahtan bulmasıdır. Onların iman sahibi kişiler olduklarını düşünmüyorum. 10 gündür 12512521 kez yedeklerimi verin dedim cevap yazamadılar. Konu linkini atınca birden dile geldiler. Bana bilsanı savunmayın. R10 da bilsanı savunmaya hiç kalkmayın."
demişsiniz merak etmeyin bu dünyada hak yiyenler o hakların katı katını ödeyecekler.
konuyu açmıssınız neye dayanarak açtınız bunu söylemenizi istedik siz vps kapatıldı ve yedek vermediler diyorsunuz bilsanda diyorki ödemeden dolayı kapattım ödeme yapsınlar alsınlar diyor. sizde yaptık diyorsunuz ödeme ozman buyrun ödemenizi belgelendirin.
bu arada bir cevabınızda 12 ay calıstım diyorsunuz 12 aydır göz yumdunuz 12 aydamı konu acma ihtiyazı duydunuz????

ve saçmalamayı ben yapmadım. sizle yapıyorsunuz kanıtlayın ödemenizi. siz konuyu ne olarak actınız???

Said Tuncbilek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Bilsan da barınan şahsıma ait 1 adet linux vps im vardı. Yaklaşık 15 gün önce VPS birden down oldu ve bir daha açılmadı. Zarzor iletişim kurduk msnden. (sitelerindeki telefonlara cevap vermiyorlar) Dedilerki; Ana vps sunucusu sağlam çalışıyor, bütün vpslerde sağlam çalışıyor fakat sadece sizin vps ping almıyor dediler. Tamam dedim. Yedekleri verin sunucuya format atın yeniden kurun, yedekleri tekrar kendim yüklerim dedim. Tamam dediler ve 15 gündür yedek bekliyorum. Bir süre sonra hiç cevap alamaz oldum.
Şu dakikadan sonra bilsandan hiç bir beklentim yok. Yedeklerimide istemiyorum. Bir şekilde 2 hafta önceki yedeklerimi yükledim.
Fakat şunu burada belirtmek istiyorum;
Bilsanla iş yapacaksanız bazı şeyleri göze almanız gerekir. Mesela bi gün pat diye vps iniz formatlanırsa hiç şaşırmayın. Karşılıgında bi özür dilerler bütün sorunlar çözülür.
Bilsanla herhangi bir şekilde alışveriş yapıcak olan arkadaşlarımın dikkatine;
"Ben yandım siz yanmayın" demekten kendimi alamıyorum.
sonra nerelere geldi geçmişte bilsanın yaptıgı hatlar felan gecmişte sorun yasayan arkadaslar yazdılar bizimde soyle boyle sorunlar oldu diye sonra vps silinmeleri felan girdi 4 ay onceki seyi simdimi gun yuzune çıkarma ihtiyacı duydunuz??? 12 ay calıstınız 7-8 ayda vps silindi sonra 4 ay sonrada gelip vps down ettiler yedekleri vermiyorlar diye konu acıyorsunuz??? diyecek söz bulamıyorum..

ve şöyle demişsiniz

HALLORITR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet Bilsan 2 kez sunucumuzu formatladı (1 kez linux 1 kez windows) milyarlarca kez down oldu. Milyarlarca kez sorun çıktı. Her seferinde şans istediler bizden hatta ram filan arttırdılar. Bilsanın tek özelliği bu işi ucuza yapması başka hiç bir iyi yanı yoktur. Ha haklarını yemeyeyim ödemede kolaylık sağlıyorlardı. Gecikince filan sorun olmuyordu ama sunucu zaten toplasanız ay içerisinde 15 gün up olmadığından yapıyorlardı bunu da... Kendilerinden şimdiye kadar 5-10 vps almışımdır. Hiç biri sorunsuz olmadı. Bu sonuncusu az sorunlu gidiyordu ki(mailleri netten okuyamıyordunuz webmail bozuktu onaramıyorlardı) birden bire down oldu. Yedeklerimizi vermeyi kaç gündür beceremdiler. Benim bildiğim panelden 2 tuşa basılarak yedek alınıyor lakin alamadılar. Aldılarsa da bize link veremediler bilemeyeceğim.
Kişisel Tavsiyem: Asla Bilsan ile iş Yapmayın!
demişsiniz 12 ay boyun ca milyarlarca kez down ve sorun oluyor sizde sans veriyorsunuz. ne için sans veriyorsunuz allah askına milyarlarca kez sorun olupta. çıkarlarınız içinmi???? sizin yazdıklarınızda öyle anlaşılıyor. ödemede kolaylık felan ram artırımları felan olunca 12 ay göz yumdunuz ve bu 12 ayda vps alip sattınız bu aymı sorun oldu ???? milyarlarca kez sorun olmasına ragmen konu acmadınızda yedek vermedi down oldu diyemi konu actınız??? ben 3 aydır kullanıyorum bilsanın makinesin kiralık olark ve kendi sahsıma ait makinemde kendilerinde ve ayrıca sizin vps bulundugu makinede 2-3 tanede benim musterilerime ait vps lerde 3 aydır down oldugunu gormedim siz ayda topalm 15 gun diyorsunuz???? ben silsan sütten çıkma ak kaşık tır demiyorum sorunları vardı bundan 3 ay oncesine kadar. teklana geçtikten sonra duzeltti kendini bilsan toparladı.

siz ödeme yaptık diyorsunuz bilsan ödeme yapmadı belgelerinizi kanıtlarınızı koyun ortaya ondan sonra konu acın. benim tavsiyem bu arada bilsanı savunuyo gozukuyorum ama herkes elini vijdanına koysun bu olay firması olan yada olmayan bilişim sektorunde hizmet veren herkes icin gecerli
biriyle minumum 5-6 ay calısın bu sure icinde bir cok seye göz yumun duzelir diyin sonra devam edin bir anda ters dusun (bu kişisel sorunlar-ödemeler-memnunsuzluk- vs..şeklinde ) size yedek,belgeleriniz,sunucunuz vs. vermesin sizde gelin konu acın ve kanıtsız belgesiz. elinizi vijdanınıza koyun derim.

son diyeceğim gösterin kanıtınızı. asıl mesele neymiş öğrenelim

KANITLAYINNNNN