Said Tuncbilek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ eylülbilişim
windows sunucum yaklaşık 3-4 ay önce durup dururken formatlandı. Bunu bilsan da inkar edemez zaten.
Neden devam etme gereği duydunuz demişsiniz;
Çünkü her seferinde bir daha olmayacağı sözünü aldık. Bunuda inkar edemez.
Bilsan ödeme yapılmadı diyor fakat halilcan capsları ekleyince göreceksiniz ki ödeme tarihi gelmeden sunucu down oluyor. 15 gün geçiyor ödeme tarihi geliyor ve ben ödeme yapmıyorum ve bilsanda ödeme yapmadan yedekleri veremiyeceğini söylüyor. Beni forumda tanıyan tanır. Sorunlara asla daha büyük sorun yaratacak şekilde yaklaşmam. O yüzden hep yapıcı olmaya çalıştım fakat bilsan bu kez sınırı aştı.
Ayrıca sorularız olursa cevaplamaktan zevk alırım. Ben hiç bir şahısı veyahut şirketi karalamya çalışacak karakterde biri değilim. Üyelik tarihimden bu yana ilk defa şikayet konusu açıyorum ki bir çok firmadan ağzım yandığı halde.
teşekkur ederim ben bilsanı savunmak icin degil genel bir musteri problemlerinden bir anda kızıyor musteri hic yoktan olmayan seylere direk r10 ve benzeri formlarda sikayet konusu biliyorsunuz sikayet konusu acılıyorsa kanıtlamanız lazım. kanıt yoksa gecerlilik durumuda yok.bende bilsana kızdım bir anlık sinirle tasıdım sitelerimi sonra baktım hatalı benim geri geldim. allah var hakkını yememek lazım mustafanın cok kahrımı cekti. ama sunu diyim neden siz hiç bişe yapmaz mustafa yetersiz kalıyor destek konusunda dogrudur.potansiyel artınca gecmiste olanlar simdi olmuyor ne yazıkki kendisini toparladı firma ismini korumak istiyor herkesin istedigi gibi. ama diyorum 3-5 kisi yazdı ve hic biride sıkıntı yok yani size ozelmi oldu bu sıkıntı nedir. bunu ogrenmek istiyorum ve konunun acıga cıkmasını istiyorum. ve sorun ustune sorun diyorsunuz. halilcanın demesiyle 12 aydır hep aynı seyler yasıyorsunuz 1-2-3-4 degil katlanıyoruz diyorsunuz bilsanın cazip gelen tarafı varki devam ediyorsunuz. ben 8 aydan beri bilsanla calısıyorum. teklana gectikten sonra sıkıntı minumum duzeye indi. konunun ve bizlerin aydınlanması icin hizmet aldıgınız tarihler ver o hizmetlere karsılık odemeleri yayınlarsanız. ne oldugu cıkar ortaya.ben dun gece 4 de okudum konuyu yani bilsanı sıclayacak neden bulamadım.siz sakin bir sekilde yazıyorsunuz halilcan ise farklı boyutlara getiyor vps formatlanmıs olabilir mustafa sozler vermis olablir ama aksaklıklarda nedensiz yapılmaz nedeni vardır mustafada nedeni ödeme konusu diyor. sizde yaptık diyorsunuz.halilsan cok ayip etmis agır kelimelerde bulunmus verdigi cevaplarda. bilmiyorum artık ben genel musteri prblemi oldugunda hemen sikayet karalama icin konu acıyor ondan kızdıgımdan baktımda kanıtta yok sizin tarafınızdan kanıt deliller olsaydı ozman gecmis olsun diyip gececektim. hepsi buydu ama delil kanıtlar olmayınca usteledim. artık bekleyecegiz sizleri bilsanın kendini savundugu konuyu körletirseniz her sey cıkar ortaya