bakın cevabınızda ne demişsiniz??
Arkadaşlar, firmayla çalışıpta sorunu olmadıgını iddaa eden şahıslara birşey söylemiyorum. Tabii her müşteriye sorun yaşatmazlar. Zaten isteyerek sorun yaşattıklarını sanmıyorum. Fakat ben burada bilsanın ilgisiz ve bilgisiz bir firma oldugundan şikayetçiyim. Bir sorun anında asla cevap alamıyorsunuz. Bir şey sordugunda "biz size destek vermek zorunda değiliz, yedeğinizi kendiniz alın" diyorlar. "Ben bu durumda zaten sizden destek istemiyorum, problem çıkartmayın kafidir." demişimdir kaç kere. Durup dururken windows vps im formatlandı(!) Ya Allah aşkına size böyle birşey olsa ne yapardınız? Allah' tan yedeklerimin bir kısmını düzenli alıyordum. Fakat genede çok şey kaybetmiştim. Olur böyle dedim, sabrettim. Fakat üst üste problemler olunca ve daha doğrusu problemlere ilgisiz kalınca bu başlığı açtım. Bazı arkadaşlarımız sormuş, evet HALLORITR benim ortağım.
Tekrardan söylüyorum;
Şu dakikadan sonra bilsandan tek bir şey taleb etmiyorum.
Alış-veriş yapmak isteyen arkadaşlar böyle bi duruma düşmesin yeter.
demişsiniz kırmızı yazıda isteyerek yapmadılar ozman neden yaptılar???? arada birşeyler geçmiş demekki??? formatlama konusuna gelince orda haklısınız bu formatlama olayı nezman oldu ??? bunların yeri ve zamnı yayınlayın.
ondan sonra yetersizliginden ilgisizliginden sikayetci olmussunuz.olduysanız zamanında yedek alabilirdiniz.sunu dmek istiyorum siz farklı bir boyutta yazmıssınız halilcan farklı bir boyuta yazıyor..
mesela halilcan bir cevapta
"evet Bilsan 2 kez sunucumuzu formatladı (1 kez linux 1 kez windows) "
diyor olan biteni tam manasıyla anlatır yazarsanız msn den bilsanın konuyu silmenizi ve ucreti yollamanızı istiyor. onu yayınlıyorsunuzda diger konusmaları yayınlamıyorsunuz.
bilsan odeme gelmediginden diyor. asıl sorun nedir size göre ????
Arkadaş, neyin kanıtını koyayım?
Windows vps formatlandı bunun ne gibi kanıtı olabilir. Anca müşterilerim
şahittir bu duruma. Linux vps down oldu yedeklerimi vermiyorlar. Bunun kanıtını msn capsıyla gösterdim zaten. Ayrıca ödeme capslarını halilcan ekler bu konuya birazdan.(onun hesabından yapıldı ödemeler)
ok bekleriz yayınlamayı hizmeti hanti tarihde aldınız odemeler hangi tarihlerde bunları demek istedik asıl gecen problemleri yayınlarsanız her sey cıkar meydana
madem gecmisten buyana sorun vardı 12 aydır neden devam etninizki ?
bunları halilcan demis sizde diyorsunuz 1-2-3-4 dahası var seklinde ozman yedekleri alırdınız gecerdiniz baska yere devam etme sebebiniz ??
sunu demek istiyorum problem yokken down oldu diyorsunuz yedekleri istiyorsunuz ?
bilsanda ödeme yapılmadıgından diyor?
işte hangisi dogru
down olma sebebini??? konu acma gereği ihtiyacı duymanız???? konu acıyorsan neye dayanarak konu acıyorsun ????
bilsan ödeme gelmediğinden diyor. down oldu bu durumda bilsan haklı cıkıyor. haksızsa kanıtlayın demek istediğim.