Arkadaşlar, firmayla çalışıpta sorunu olmadıgını iddaa eden şahıslara birşey söylemiyorum. Tabii her müşteriye sorun yaşatmazlar. Zaten isteyerek sorun yaşattıklarını sanmıyorum. Fakat ben burada bilsanın ilgisiz ve bilgisiz bir firma oldugundan şikayetçiyim. Bir sorun anında asla cevap alamıyorsunuz. Bir şey sordugunda "biz size destek vermek zorunda değiliz, yedeğinizi kendiniz alın" diyorlar. "Ben bu durumda zaten sizden destek istemiyorum, problem çıkartmayın kafidir." demişimdir kaç kere. Durup dururken windows vps im formatlandı(!) Ya Allah aşkına size böyle birşey olsa ne yapardınız? Allah' tan yedeklerimin bir kısmını düzenli alıyordum. Fakat genede çok şey kaybetmiştim. Olur böyle dedim, sabrettim. Fakat üst üste problemler olunca ve daha doğrusu problemlere ilgisiz kalınca bu başlığı açtım.
Bazı arkadaşlarımız sormuş, evet HALLORITR benim ortağım.
Tekrardan söylüyorum;
Şu dakikadan sonra bilsandan tek bir şey taleb etmiyorum.
Alış-veriş yapmak isteyen arkadaşlar böyle bi duruma düşmesin yeter.
mrb lar said bey sizi anlıyorum ama HALLORITR farklı boyutlara tasımış bilsan formda ödeme gelmediginden down oldu yedekleriniz duruyor diyor. sizin icin bişe demiyorum bir şikayet konusu açılmişşa bunu belgelendirilmesi gerekir.geçmişte cok buyuk hatalar olmustur ama burda konuyu tam ayrıntılı okuyunca karalama kampanyaı başlatılmıs oluyor bunu bilsanı savundumdan degil bir onceki cevabımdada belirttim haksızlık varsa savunurum dusmanimda olsa, baska bir firmada olsa.
eger tavsiye etmiyorsanız belgesiz kanıtsız karalama kampanyası olumu ??? size soruyorum ??? bilsan savunmus kendini ödemeden dolayı down oldu diyor vps varsa boyle bir gercek belgelendirmeniz gerekir. kimin haklı kimin haksız oldugunu bilmek icin bu durumda belgelendirmediniz taktirde benim gözümde bilsan haklı belgelendirin bilsanın savundugu konuyu ozman size haklısınız yerden göğe kadar diyecegim ve dusuncelerimi yanıltmıs olacaksınız. boyle bir karalama kampanyası hic kimseye yakısmaz bende cıkım sizin yada HALLORITR hakkında sacma sapan yazım. sonra gecmiste olan hatalarla on yargılı arkadaslar gelsin karalama kampanyasına destek versin. diyorum gecmiste bilsan cok hata yaptı yapmadı degil ama vitalden teklana gectikten sonra kendini toparldası msn de dogrudur cevap vermedigi ama er yada gec donus yapıyor.2-3 aydır ben ve 3-5 kisi yazmıs sorun olmadıgını. yedekleme sorumlulugu musteriye aittir dogru.resellerriniz olsaydı hesabınız ozman bilsanı suclardınız yedekleme konusunda.ve hata varki siz sorun yasamıssınız bu bende niye olmadı yda yelkenbilisimde yada ugurluhosting de asıl aranızda gecen nedir bilmiyorum aranızda gecenleri net paylasırsanız belgelendirirseniz ozman kimde sorun oldugu cıkar. insanları geçmişiyle yadırgamamak lazım. sahsen 2-3 aydır bilsandan 1 tek sorun yasamadım kesinti olmadı kendi hatalarım dısında.