Beyler bakın size GERÇEK bir DX9 => DX10 dönüşümünü gösteren ATI tarafından yapılmış bir teste ait resim bakın işte dx9 ile dx10 arasındaki fark budur :
HAKIKI DX9 GÖRÜNTÜ

HAKİKİ DX 10 GÖRÜNTÜ

Yani bu üstte veridğim resimlerde herşey gerçek neye gerçek diyorum ? Ortada hile yok photo shop yok üstteki test Call of Juarez isimli oyunda ATI 2900 XT ekran kartı kullanılarak yapılmıştır. Ve resimler birbirinin aynıdır ama dikkatli bakın ekran kartı dx10 modunda çalışırken görüntü daha parlak daha net gölgelendirmeler daha mükemmel.
Yani demem şu ki bence bu alttaki resimde HİLE var

Şimdide bu resme bakıyoruz 2 resim birinden çok farklı görünüyor değil mi ? hatta sanki birinde diğerinde olmayan nesler var

ben bunun dx10 oldunu sanmıyorum . sanırım dx10 u abartmak için birileri bu7 resmi yapmış

yada çekip pohoto shoplamış
siz ne dersiz ?
Senin verdiğin resimlerdeki farklılıklarda çok fazla. Sadece parlaklığa bakma. Taşın üstündeki dokuya bakarsan dx10'da daha fazla girinti çıkıntı var. Dx9 sadece basit gölgeler ve çizgilerle yapılmış.
Resimlerin gerçek olma ihtimalide var yani. Deniz efekti mükemmele yaklaştırılmış. Bulutlarda öyle. Yani gerçek hayatla birebir.
Açıkçası artık gerçek resimle bir oyundan alıntı resmi karşılaştırınca bazen oyundakiler daha gerçekçi geliyor bana