W3BM4ST3R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedo, gittigidiyor gibi sitelere de durduk yerde 300-400 milyon komisyon kaptırmak istemediğimi de anlayışla karşılayacağınızı düşünerek önerilerinizi bekliyorum.
GG komisyon oranı çok yüksek ayıca sedo da da hem oran yüksek hemde işlemler çok uzuyor.

Size tavsiyem Escrow.com kullanmanızdır. Hemn sağlam firmadır hem de komisyonu daha makul bir düzeyde.

Rakamınızı bilmiyorum ama tahminim 50 ila 80 dolar arasında maksimum bir komisyon çıkar ben dün bir işlem yaptım $1.6K için $50 masraf çıktı. Onuda işlemi başlatırken yarı yarıya işaretlersiniz iki tarafa da dokunmaz. ( Not: Para escrow dan alıcının hesabına geçerken Amerika dışındaki ülkeler için $40 bir banka kesintisi var onun escrow ile alakası yok direkt bankanın uyguladığı bişi ama sonuçta böyle bir kesinti daha var bunu bilin )

Bu çerçevede escrow masrafının tamamını karşılasanız 50-80 dolar bi masrafınız olur yani.

En sağlam ve en hesaplı yöntem bu geldi aklıma.

-------------------------------------------------------------------

Birde tabi geleneksel bir yöntem var ama uygulanabilirliliği ne kadar olur bilmiyorum.

İki tarafında tanıdığı güvendiği bir r10 üyesine para gönderilir, onay alınıca transfer yapılır sonra o kişi ödemeyi satıcıya geçer. Böylece hem iş çok uzamaz hemde masraf çıkmaz.