korkularla yaşayamayız.Bunu öğrenmeliyiz bence
Korkularla yaşayan ben değilim aramızda da barındıkları gibi daha eğilmeden tabiri caiz ise beyinleri yıkanmış,ulu orta ellerinde molotof kokteyler ile saldıranların anaları sevenleridir.
1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramıdır, bunu kutlamakta en doğal hakları. Ortalığı karıştırmak isteyenler özel bir günde karıştırmak zorunda değiller, bunu istedikleri her zaman yapabilirler Gereken güvenlik önlemleri alınır, ortalığın karışması engellenir. Türkiye Cumhuriyeti bir demokrasi ülkesi olduğu için herkes kendi fikrini söylemekte, savunmakta özgürdür ve bundan daha doğal birşey yoktur.
İnsanlar düşüncelerini savunduğu için, sizin gözünüzde it, kopuk, asalak sürüsü oluyor ise, size diyebilecek en ufak bir söz bulamıyorum. Karşıt fikirlere, görüşlere saygılı olun ki, aynı saygıyı size de göstersinler
Konuyu farklı yere çekiyorsun,dağıtma bence.Yazdığım ap açık ortada terrorist grupların propagandalarından bahsediyorum kalkıp işçiye emekçiye laf ettiğim yok çarpıtma yazdıklarımı.
Türkiye Cumhuriyeti dediğiniz gibi demokratik bir ülkedir ama dediğim gibi elin iti kalkıp benim emekçimin bayramında kendi asalak propagandasını(terroristlerdne bahsediyorum) yapamaz.Ben benim milli birlik ve bütünlüğüme tehdit unsuru olmayan her oluşum ve düşünceye saygılıyımdır tekrarlıyorum çarptırmayalım yazdıklarımı.