her modül için 5 TL, hocam sen ne yaptın, istediğim modülü çevirsen bile 5 TL vermem amaç satışı baltalamak değil ama birşey söylemek istiyorum.Zaten DLE nin 3 adet hazır seo su var seo nun ne ayarı olacak anlamadım?
Sana gülüyorum niye biliyormusun çok bilmişlik yapıyorsun.Dle çok bilinmeyen bir sistem wordpress ise bilinen bak bakalım wordpressi kuranlara kaça kuruyor eklentileri kaça entegre ediyorlar.Dlenin seosu 3 adet hazır gelen kaç kişi Türkçe karakter sorununu çözüyor? Yada yapabiliyor? Yada Türkçe karakter sorunu yokmu.Burda ne sitesi olursa olsun ben emek vericem emeğim bu diyorum sanane.Siten ile günlerce virüs yedirdin millete sen git önce onları topla arkadaşım.Pr 4 ten 0 ladın.Çok biliyordun ondanmı oldu.Senden tek ricam açtığım konuyu baltama ben emek vericeksem hakkım olanı isterim.Satıcı istediği fiyatı kor alıcı ya alır ya almaz.Benimde kaygım yok.Zira eklenti modül çevirip destek sitelerinde sunmaya başladım.Ordada nicklerim aynı.Bana gelen hiç bir insanıda paran var yok diye geri çevirmedim.
Baltalıyorsun çünkü
- Dle Sistemi biliyorsun
- Dle destek siten vardı yapamadın
cPanel
- Sitende Dle kullanıyorsun
- Ve açıkcası seni anlamıyorum.
- Bu kadar Post Kasma
Konu report.