yönetimin yanlışı zaten burada. istikrari sağlayip Zico ile yollarina devam edecekti. Mehmet Aurelio'ya bir kaç bin dolar daha fazla verip takımda tutacaktı. Tuncay gibi yıldızlarını karşılıksız kaptırmayacaktı. Şimdi takımın başında Zico olsa, Orta sahada Mehmet Aurelio-Tuncay İkilisi de top oynasa neler farklı olacaktı az çok tahmin edebiliyoruz değil mi ? Böyle teknik direktörler takımın başında olunca, bir iki de ateşleyici futbolcun varsa ister istemez diğer oyunculara da bu olumlu hava yansıyor. herkes üzerine katarak oynuyor. en önemlisi isteyerek oynuyor. oyundan alınınca sağa sola tekme atmiyor, eldivenlerini yere fırlatmiyor
Zico ile yolların ayrılması yardımcısı ile tartışma olmasından dolayı.(Zico geldiği zaman taraftar bu adamı nerede buldunuz diye bas bas bağırıyordu sezon ortasında dahi gönderilmesini istiyordum öyle değil mi? Sezon bitti ne oldu Zico en kral adam her işin başı sabırdır.)
Tuncay meselesi bildiğiniz gibi ücretsiz gitti az önceki yorumumundada söyledim eğer birisi istemiyorsa onu zorla takıma getiremezsiniz. Tuncay'da tam tersi oldu Tuncay Türkiye'den ayrılmak istedi 2. sınıf bir takıma gitti kendi tercihidir ne kadar çok versenizde kafasına gitmeyi koydu ise yönetim olarak birşey yapamazsınız.
Aurelio konusu zaten bayağı karışık biz sözleşmeyi uzattık diyoruz adam ben imzalamadan olmaz diyor çekiyor gidiyor yönetim gitmesin diye gecen sene anlaştığı ücrete zam yapıyor yinede gidiyor yönetim ne yapacak bu durumda?
Gidenler kalanlar veya yönetim hiç birisi Fenerbahçe'den büyük olamaz herkes ömrü boyunca Fenerbahçe'de kalacak değil isteyen gidiyor ne kadar çok verirseniz verin aklında gitmek var ise sen ona ne yaparsan yap yine durduramazsın umarım anlatabilmişimdir.