ben anlamadım logomuzu koyuyoruz en son gun musterıye gostermek ıcın kaldır dıyor turkuaz denen arkadas sonra top10dan secılcek dıyor top 10 a gırenlerı goruyoruz sordugmuzda ben bılmem dıyor yada cevap vermıyor. top 10 da kı calısmalara solıcek bısey bulamıyorum zaten. bende yarısmadan cekılıyorm umarım fake kullanıcıya gıtmez odul ! hepımız kaldırılıyoruz en son gun salak sacma bır tasarım bırıncı olucak bızım yaptıgımız calısma fıkırlerı vs vs araklanmıs sekılde kullanılıcak bukdar bellı edılmez. maksat tıklanma almaksa tıklıyalım sole yeter ama emek hırsızlıgı olursa bıyerde gorrusem tasarımlarımı basını belaya *******... kolay gelsın
top 10 daki çalışmalara söylicek birşey bulamıyorum diyorsun kendini ne sanıyorsunda sen benim emeğime laf ediyorsun report!
yok portakal filanmış, kendini prof sanıyorsun cık ortaya çiz burda emeklerime laf söylersen emin ol bozuşuruz. kendini bilmezlik yapma. katılmayacaksanda sacma sapan yorum yapma
burda 2 milyarlık logo actı diye 20 tl lik yarısma yapamazmı. senmi karar vericeksin buna, oldu canım ben 2 milyarlık yarışma acayım sonraki yarısmalarımda aynı fiyatta olsun.