marlon20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son birşey soracağım, sonradan ödemeli olarak kredi kartı hesabımda ödeme yapamadım ve 140 TL borcum görünüyor. Ödeme yapmak için o kadar uğraşmama rağmen gerçekleştiremedim. Şimdi reklamlarımın devam etmesi için yeni bir hesap açacağım lakin google'a olan borç daha sonradan başıma dert açabilir. Ne kadar saçma bir durum ya, yeni hesap için yeniden 7 TL vermek zorundayım bide... mail gönderdim dediğiniz gibi otomatik cevap gönderdiler.
Otomatik mesajı müteakiben yaklaşık 2-3 gün içerisinde tekrar size geri döneceklerini umuyorum. İşlemi veya olayı takibe aldıklarının bir göstergesidir. Yarın veya ertesi gün size tekrar geri dönebilirler. Eğer uzun süre dönülmezse siz yapacağınızı yapmışsınızdır sizin elinizden birşey gelmez. Hesap içinde reklamınıza dair hiçbir şey bırakmadan yeni bir hesap ile devam ediniz.
İkincisi sonradan ödemeli hesabınızdan, ön ödemeli banka havalesine geçmezsiniz. Hatta onlara mesaj geçseniz bile onlar size yeni bir hesapla devam edin diye geri döneceklerdir. Meselenin özü budur