Bu saçma sapan sorgulamaya cevap vermeyeceğim artık! İsteyen istediğini yazar! Sanki para benim cebime girmiş gibi, sanki ben dolandırmışım gibi beni suçluyorsunuz.
O Alper bilmemne isimli ******** güzel bir kumpas kurmuş. Birisini dolandırmış. Bunu yaparken beni de kullanmış farkettirmeden. Gelip beni *********** ilan ediyorsunuz.
Benim adım sanım belli. Yaptığım işler belli.
Artırımı tekrar açıyorum. En son 55$ ArtıEksi vermişti en yüksek teklifi...
55 doları onun verdiğini biliyorsun peki kardeşim 50 dolarlık teklifi körmüsünde görmüyorsun? adamın senden pm atmanı istediği kişi nicki olduğunu hiçmi farkedemiyorsun.
Bu durumda bu başlıklarla yiğitha mahkemeye başvursa mahkeme sadece bu başlığı kontrol etse seni suçlu bulur kardeş... bence adamın masrafını karşıla yada domaini adama ver çünkü senden yiğitha ya giden pm in saati yiğitha nın teklif verdiği saatten sonra. başlığı kontrol etmen gerekirdi. Yasalara göre kanunlara göre burda sen *********** olarak gözüküyorsun ben senin *********** olmadığını bilmiyorum ama görünen herşey tüm olay senin *********** olduğunu gösteriyor adam böyle bir kumpas kurmuş sana. daha sonra başının ağrımaması için bence arkadaşın domainini transfer et.