bak şimdi ne diceksin merak ediyorum. pm yolula bir birinize ulaşıyorsunuz forumda ve o sana msnde diyor ki kullanıcı adını kullanabilir miyim konu açmak için veya bana davetiye gönder

bu konuda bulunan arkadaşlar siz söyleyin ALLAH aşkına şimdi. böyle bir çelişki içinizden neler geçiriyor.
Ben kimsenin günahını alamam Allah(c.c.) var ama işte bu çelişkiler insanı düşündürüyor, ayrıca recepd arkadaşım'da anlaşılan konuyu okumadan yorum yapıyor. Burada'ki herkes msn'in konuşmaları alt alta kayıt ettiğini biliyor kardeş ama bizim bilmediğimiz nasıl oluyor'da o konuşma sanki devam eden bir konuşma gibi gidiyor, sen beni tanımıyorsun ve ben sabah 9'da konuşup sonra öğlen birde geliyorum ve konuşmaya aynen kaldığım yerden devam ediyorum öylemi. El insaf arkadaşım yani hiç tanımıyorsun değilmi, insan gelince bir selam verir ama o ekran görüntüsüne göre sanki konuşma hiç kesilmemiş yada daha sonra arkadaş bazı bölümleri kesti. Bu şekilde süreklilik olan bir konuşma metni insana bunu düşündürüyor, benim tanıdığım herkes 5 dk bile ayrılsa gelince msn'i kapatmadan gittiyse geldim diyor, eğer kapattıysa selam veriyor.