DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilenler Biliyor Fazla deşmeye gerek yok



Dostum Trabzonda benim 90 m2 dükkan mevcut dediğin gibi deniz manzaralı :P Sahil ayaklarının altında fakat Trabzonda bu işlerin olmaması normak hem iklim şartları hem doğal afetler vs vs bir sürü neden var yağmurun bol olduğu yerde elektirik kesintisi çok fazla olmaktadır (sene 2003 yağmurdan sonra 3 gün elektiriksiz kaldığımı bilirim ilkbahar aylarında ).Erezyon olur fiber kablon kopar Her ne kadar kendi toprağımda olsa trabzonda findukk dan hamsi başka birşey iyi olmassss
Tranbzon ve Rize artık eskisi gibi değil. Çok fazla yağmur yağmıyor haftada 1 en fazla 2 kere. + Elektirikleri yer altına döşediklerinden beri ( 3-4 yıldır döşeli zaten ) kesinti olmuyor. olucaksada zaten 2-3 saat önceden anons geçiliyor bölgenizde çalışma yapılacaktır diye.

Yatırım yapacaksanız Rizeyi değil ancak Trabzonu şiddet ile tavsiye ederim inanın bir çok konuda pişman olmazsınız. (Sadece bu sektör için söylemiyorum) şuan Trabzon'u Büyük şehir yapacaklar bunun için uğraşıyorlar 2 seneye kalmadan Trabzonda çok çok çok büyük değişimler görebilirsiniz bknz: (Yeni stad projesi denizin üzerinde ufak bir ada üzerine futbol sahası )

Harun abi bu arada trabzonun neresindensin