kri-art adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu dağıtmak istemyerek istemeyerek yazıyorum ama tanıdığın ve sürekli çalıştığım biri için ağır konuşmalar var.

Ben gökhan tanımam ama serkay'ında kimseyi dolandırdığını görmedim. ! 3 Aydır çalışıyorum 30-40 lirayı bırakalım 300-500 liranın pazarlığını etmez.

Bot mevzusuna gelince kimse bota garanti vermez ki benim aldığım 3 scriptte botlar patladı ve 3 defa yeniledi. Özel scriptlerini kulllanıyorum botlarda scriptte tıkır tıkır çalışıyor.

birincisi serkayın kimseyi dolandırdığını görmedim yazmışsn. biz zaten serkaya *********** demedik. ikincisi ; bota garanti vermez eyw. bende kendi kendime dedimki ya bot da yazdırırsam site bana 250 ye gelecek. artı kuğraşamam 15 gündür zaten başım ağrıdı. 100 e vereyim de zararına çıksın elimden dedim. zira serkayda aynısını anlatmış . ben bu siteyi satıyorum diye *********** mı oluyorum SENCE ? dolandırcılıkla suçlandıgım konuya bak.180 liraya mal ettiğim siteyi 100 liraya satıyorum ve bana " bu adam dolandırıcıdır. 500 lrialık scripti aldı 100 lira satıyor. iş yapmayın"""

eğer sana bu mantıklı geliyorsa eyw . savun arkadaşını..