3- Firma için maskot yaptırıyorsun ve son gün 28 nisan ama nedense firma ile ilgili herhangi bir bilgi yok

senin muhatabın benim bir yandan kendimide düşünmem lazım değilmi? kabaca söylemek gerekirse arkamdan iş cevirip gidip anlaşacağını nerden biliyim. sen paranı alıyorsun

4- Bilgi olmadığı halde insanların uğraştığı ve yapmak için emek harcağı çalışmalara nereden aldığın hakla "Bu olmamış başkasını yap" gibisinden cevap verebiliyorsun (Kalın olarak belirttim ve dikkat edersen sevinirim)

yine aynı madde bana yapılmıyan logolar için bile bahanelerle ben ödeme yaptım zamanında, benden iyi emeğin karşılığını bilemezsin benim kadar ne derece değerlidir bilemezsin, madem r10 dansın o zaman söyle bakalım bugune kadar kim aynı yarışmada 2 3 üncyüde secip ödeme yaptı yada kim başka logoları sırf guzel olduğu için ödeme yaptı???? sana bunların hepsini kalın bir şekilde yazmak isterdim ama işin ucunda banlanmak var sonuç olarak burada kelime değil tasarımlar konuşsun lütfen iş yaptın olmadı başka simge ile katılırsın katılmazsın sana kalmış

%80 olayı
%100 olsa diskalifiye alırsın demek zaten
o rakam nerden cıktı?
kanguru olması başlı başına %80. renklendirmişin öyle böyle %20 den yırtmışsın.

Sinirleniyorsun, sinirlenirsen olacak sonucu merak etmiyorum.