. sana sadece gülüyorum.beni tanıyanlar tanır, 3-5 kuruşa itimat etmem senin gibi. sana birşey diyimmi. bana tam 15 kişi dedi " serkay gibi sallamacıdan script mi alınır" diye. ama ben seninle hiç alışveriş ypamadıgım için bilemedim. ve seni çok iyi tanıdım.evet sana parayı attım. scripti gece kuracam dedin, 3 gün sonra çıktın piyasaya, tamam söz kurcam dedin. bi kurdun ; site key istiyor serkayla irtibata geçin dedi. sonra 2 gün sonra gene çıktın piyasaya . aaa fun ction.phpyi vermeyi unuttum kusura bakma. al dedin. eyw dedik. sonra bi baktım ki botu çalışmıyor, aradan tabi gene bi iki gün geçti. sonra sana dedimki ya bu bot çalışmıyor _? sen dedinki pardon kusura bakma. al bu bot.phpyi al da at dedin. gene EYW dedik. bot çalıştı yalan yok . ama tam 12 saat sonra bopt patladı. dedimki aga biz buna para verdik . bu ne ya böyle iş mi olur dedim.VE BENİ ENGELLEDİ SİLDİ BURAYADA DOLANDIRICI YAZIYOR
kimin *********** sallamacı oldugunu herkez biliyor. beni tanıyanlar tanır içim çok rahat. ikinci olarak. ben scripti alıp dosya dosya satmıyorum. ben ona para vermişim. ve siteyi komple devrederken sana sormam.
böyle bir mantık varmı ? millet ***** sitesini satarken sanamı soracak tek tek ? yoo. adma parsını vermiş domainle beraber siteyi satıyor. SANANE ? artı. bana suçsuz yere *********** dediği için bu arkadaştan şikayetçiyim. ben dolandırıcılık damgasını yiyecek insan değilim...