tüm herşeyi okudum, sunucuyu alan arkadaş çok az haksız, sunucuyu veren arkadaş bence çok haksız.
sunucuyu alan arkadaşın davranış biçimi çok kötü, daha ns yönlendirmesinin kaç saat sürebileceğini bile anlayamıyor.
satıcının 179$ 'a satılan makinayı 4'e bölerek kaça sattığını da merak ediyorum. düpe düz vds değilmi bu ?
sunucu satmak sabır isteyen bir iş; ayrıca, cenaze, hastalık, iş için gezmek bunlar klasik bahaneler.
eğer gerçekten bi sorunun varsa msn de online olma kapat veya msn ye yaz bu sebeple yokum.
Hizmet satın alıyor herkes.
muratdan senin demenle kimse ne haksız nede haklı olur olayı yaşamadın hiçbir şeyi bilmiyorsun gelmiş kafana göre yorum yapıyorsun senin demenle herkes haksız olsaydı şimdiye kadar haklı insan kalmazdı be

muratdan dedicated ne zamandan beri vds olarak tabir edilir oldu

kaçdan satacağımı sana soracak deildim dimi zararına yada kar'ına satarım bu seni alakadar edecek konu deil + cenaze,hastalık, iş demişsin bunlarda seni aşacak konular kendi işine bak boş boş kafadan atma yorumlar ile boşa konu hortlatma bence
-rep atan kimse kendini iyi biliyor o kişi burdan sesleniyorum -rep atman beni kötülemiş yada ticaretimi engellemiş olmaz bilakis sen kendini belli etmiş olursun bu -rep senden başkası atmaz bana sen kendini iyi biliyorsun görüşmek üzere