1. İlk grafik tasarımıyla ilgilendiklerimde özendiklerim dışında şimdiye kadar kimsenin tasarımına ne özendim nede benzerini yapmaya çalıştım.
2. Ben profesyonelim ve bizimde kendimize göre çevremiz var. Sorarsanız nasıl bir yapıya sahip olduğumu söylerler.
3. Resim adresini özellikle ekledim ve üzerinde çalıştığım resimin o olduğunu dikkatle belirtmek istedim. Migros'un logosuyla uzaktan yakından alakası yok ki sen ekleyene kadar'da migrosun logo'su aklımda "MMM" olarak vardı.
4. Maskot'taki fikrimizi belirttik sadece kanguru olarak kullanmayı düşünmüyorduk! Ne yazık ki maskotu yapacağımız firmanın ne olduğunu tam bilmediğimizden ve işlerin yoğunluğundan boş seleli bir kanguruyu bıraktık ve sonradan eklenebileceğini belirttik.
5. Sorun sadece bakış açısına bakar. Standartları kırdık alışveriş sepeti kullanmadık, şimdi sele yada sepeti olarakta tek karakter kanguru diye ve bunuda kullandık diye başka firmaların logo'larıyla eş değer tutulmamalı... Sepeti herkes kullanıyor asıl marifet kanguruyu kullanabilmek! Migros başarmış bunu, şimdi de ben başardım
Arkadaşın demek istediği o logo kanguru üzerine tescilli olduğu için problem yaratabilir demek istemiş sanırım yani ordan esinlendiniz baabında değil...