Sabırla sorularma cevap verdiğin için teşekkür ederim yalnız bu bahsettiğini tema üzerine yazarken kullanılabilir bunu sayfa <title> başlık</title> için kullanılabilir olması için php ucwords kullanılması gerekli bunun da nasıl olabileceğini bilmiyorum
2 mesaj önceki bahsettiğim tag sayfassındaki gibi konu sayfalarındada bu mümkün olabilirmi diye sordum benim için önemliydi o bakımdan.
Şimdi anladım yapmak istediğinizi biraz araştırdım deneme yaptım fakat çözemedim tahminimce functions.php dosyasına eklenecek bir kod ile olabilir ya da verdiğim kodlar arasında kategori tanımının p /p etiketlerini silen kod gibi bir şey header.php eklenir wp_titlenin ucwords olması sağlanır
Programlama bilgim olmadığı için kesin bir şey diyemem birde belki pro wp temalarının functions.php dosyalarında bu tip bir uygulama vardı ekiden bir temada son yorumlarda okur isimlerinin baş harfini otomatik büyütüyodu biraz incelemiştim küçük yazınca nasıl büyük harf oluyor diye functions.php dosyasından çıkmıştı ama uzun süre önceydi birde bir çok kod ile uğraşınca akıl kalmıyor kafada hangi tema hatırlamıyorum
functions.php dosyasına eklediğim bir kaç kod çalışmadılar ama belki fikir verir
$title = ucwords($title);
$title = ucwords($wp_title);
$wp_title = ucwords($wp_title);
header.php
<?php
if ($wp_title) echo '<title>'.ucwords($wp_title).'</title>';
?>
<title><?php echo ucwords( $wp_title) ) ?></title>
daha çok deneme vardı ama çalışmadığı için not etmedim

ctrl z ile çıkanlar forumda işi bilen uzman abilerimiz kardeşlerimiz var kesin çözerler benden bu kadar