x16 çok bence.16 ay bekleyeceksin kâr etmek için ve bu aradaki sunucu masrafları da cabası.Ayrıyetten Google Adsense'ın akibetinide düşünmek gerekiyor, o site üzerinden banlanmasada hesap banlanır farklı siteden dımdızlak ortada kalmak var (kimse yeni hesap açılır demesin objektif düşüncem)
bu benim görüşüm değil yabancılar sürekli böyle alıyor siten kaliteli ise ve gelirin düzenli ise fiyat bu çok site sattım o yüzden söylüyorum.
adamların bizdeki gibi banlanma korkuları yok. Bizde adsense banlarsa avcumuzu yalayıp oturuyoruz . Adamlar her türlü tepkiye karşı önlemini alıyorlar. google a dava açan çok kişi var. Poliçeler her ülke için farklı avrupa ve abd için kullanılan poliçeler daha esnek.
valla x16 satabileceksen ben bütün sitelerimi satmak istiyorum. 2k*16= 32 bin dolar yapar ben 30bin dolar istiyorum 2 binde senin. Satabileceksen pm atarmısın
adsenseden düzenli böyle +500 $ kazanan bir siten varsa memnuniyetle. pm at siten(ler)i
bana x12 ver sen istersen x20 ye sat. Satabileceksen bende bi p.m alayım. Bütün sitelerimi elimden çıkarırım.
adsenseden düzenli böyle +500 $ kazanan bir siten varsa memnuniyetle. pm at siten(ler)i
-------
son olarak bu x16 x12 yi kafamdan artizlik olsun diye yazmadım . türk site alım satım işlerini bırakalı çok oldu 1 yıldır sadece yabancı siteler satıyorum bir çokta müşterim var. o kadar emek verdiğim gözümün buru ettiğim bi siteyi gelirinin 10 mislinin altına asla satmam.