Dostum kimseyi zorla isi kabul ettirmiyorum. konuyu ve teklifimi yazdim r10 ve yaklasik 10 forum sitesine ve yerel gazeteye.. Ekip tamamlanmis olmasina ragmen yazilim eksiklerinden bir turlu yayina giremedik/ kolay deil kulliyeti cok fazla ve tek basima bu isin altindan kalkmam zor oluyor ve zaman aliyor.. Amerika /Newyork/Buffalo dayim// soran arkadasin isine yarar belki bu bilgi..

6 aylik deneme suresi icersinde herkes kendi bolumunde reklamini yapacak reklam alanlari editorlerin elinde olacak.. yani karsiliksiz 6 ay beklemeyecek. kimseden hakkim olmayani isteyemem..

Atiyorum// Haber 7 bolumden olusucak karadeniz akdeniz ege marmara vs vs vs//

Marmara bolumune bakabn arkadas tum il ve ilcelerin kendine ozel sayfasi olacagi icin// Atiyorum karadeniz/Ordu/Fatsa fatsa Ilcesinin Kendien ozel Haber Bolumu Sinema Salonlari Kaymakami Belediye baskani Milelt vekilleri Emniyet Polis Halk egitim/ aklina gelirse Resimleri tarihi Ilcenin Kendi Sayfasinda Olacak Her Ilce Her Il ve Her Bolgeye Onlarca reklam Alani yerlestirecek/ Bolgeyi Yoneten Kisi ***** ***** icerikli Olmamak Sarti ve popup olmama sarti ile reklamlarini ypneticek

Sadece haber Bolumu Olmayacak

Sinema
Magazin
Emlak
Oto
Shop
spor
kadinca
vs vs vs vs

Boyle Siranacak/ ve editorler sanki kendi web sayfasini yonetiyormus gibi siteyi yoneticek cunku sitelerin hepsi birbirne bagli ama ayri icerikde ve ayri sayfa gorunumunde olacak/// ve her Ilin Sayfasi Kendi Spor Takimlarinin Forma renginde Olacak//

Sinema tiyatro Bolumunde Herkes Onlien Bilet Alabilecek Rezervasyon Yapabilecek

Alisveris de aynen oyle

aklima gelenler simdilik bukadar//