peki arkadaş sadece böle bi konu açtıysa hiçbir bilgi vermeden, bize kazandırdığı birşey var mı ?
Size birşeyler kazandırmak için açtığımı söylemedim.Sanırım iyi okumadınız , ben sizden oranlar hakkında yorum bekledim.Fakat arkadaşlar illaki onu paylaşın bunu paylaşın dediler.Ne kadar paylaşırsam paylaşayım sizin içeriğiniz ne bir kere ? Hit gelecek kelimeler mi??
site adresini falan atma kardeşim.
öyle bir gaflete düşme
Yüksek kazanınca ban atılacağını söyleyen arkadaşlara gülmek istiyorum

Böyle bir düşünceyi nasıl kazandınız Allah aşkına ya? Bu düşünceyle devam ederseniz böyle konularda böyle yorumlar yapmaya devam edersiniz. Arkadaşın sitesi ne sitesi olursa olsun. Kendisine başarılarının devamını diliyorum, burda bu tarz konular açmamasınıda şiddetle tavsiye ediyorum

Sebebini daha önce adsense ile ilgili açılan konularda defalarca yazdım. Bizim insanımızda çekememezlik var, birisi yüksek kazanıyorsa illaki bir hile yapıyordur mantığı var. Umarım bu düşünce değişir, çok yazık çook..
Doğru demişsin, fakat 40 yılda bir benimde yorumlarınızı öğrenmek hakkım

Fakat bundan sonra vazgeçeceğim o huyumdan.
hile bu resmen ya.
inanmayın.
buraya istatistik yazıp kendimi haklı çıkartırdım da, zaman kaybı.
Nasıl olurda hakkımda , beni tanımadan veya hiç bilmediğin biri hakkında böyle konuşursun? Controller81' in dediği gibi bir üstteki alıntıda katılıyorum.Buyur ispatla ben sana 1 günlük kazancımı yollayayım.Yıllardır bu işi yapıyorum ve yıllardır aynı kazanç bir hilem vs. olsaydı banlanırdım bu güne kadar.Kusura bakma arkadaşım hakkımda böyle konuşamazsın!
Biraz araştırma yaptım, eğer doğru siteye ulaşmış isem; şu kadarını söyleyeyim, konuyu açan arkadaşın hiçbir hilesi yok ve adsense dan gelir kazanma adına güzel bir taktik izliyor. Öyle sitesini de reklamlara boğmuş değil hani. Açıkcası tebrik ediyorum, kazançlarının devamı diliyorum.
6726 gösterime bu sitede 931 tık uç bi rakam gibi görünse de, yerleşim düzeni ve renk seçimi açısından gayet normal bir sayı...
Edit : Özel mesaj olarak site ismi talep eden arkadaşlar; öncelikle bunun kararını verecek olan konuyu açan arkadaşımızdır. Kaldı ki, bahsettiği site midir onu da bilmiyorum. Ki bunu da şehir efsanesine dönüştürmenin bir anlamı yok. Aklını kullanan, her zaman özgün ve yaratıcı çözümler bulabilecektir.
Teşekkür ediyorum.Öncelikle hangi siteyi incelediniz vs. bilmiyorum ama Dediğiniz gibi hiç bir reklama tıklamaya teşvik yada yanlış tıklamaya meyil açacak birşey yapmıyorum.Site ismini vs. vermiyorum diye şov yapıyormuşum varsın öyle olsun,
beni bu yorumlarla soğuttuğunuz için minnettarım.