Bu zihniyetle bir iş olmaz.
başkalarının hiç 5000 tl si yokmu gg gibi bir site yaptırsında köşeyi dönsün. ebay'a satsın .
23 yaşında gözüküyor profilin 9 senelik tecribem var diyorsun. yaptığın bir site söyle bana günde 50.000 kişi ziyaret etsin ve önemli transacitonlar olsun. böyle her işe balıklama atlayarak iş olmaz. kaç ayda yazacaksın ne kadar garanti edeceksin güvenliğini. aynı anda 5000 kişi kullanmaya kalksa ne yapacak senin yazdığın kodlar hiç test ettinmi? böyle bir iş sıfırdan en az 4 ay alır bitirmen. bunun tasarımı da var. eliyüzü düzgün bir tasarım yaptırmaya kalksan en az 1000 tl ona vermem lazım. sonra bu işten 5000 tl isteyorsun desteğini vermek için ne kadar isteyeceksin 200 tl mi ? ve o iş seni geçindirebilecekmi? seni günde 10 defa arayacak . gününün çoğnu ona ayıracaksın. Böyle saçma sapan fiyatlar veriyorsunuz millette hevesleniyor. sonra parasıyla rezil oluyor. sen yapacağını garanti ediyorsun sistem veriyorsun adam gibide fiyat istiyorsun sonra dalga geçiyorlar 2000 e yapan var diye. sen cep harçlığı için yapıyorsun bu işi yaparak biz ev geçindiriyoruz ve çalıştırdığımız adamlar ev geçindiriyor. bıktım kardeşim böyle zihniyetten.
haber scripti kıl skripti tüy skripti diye piyasada 200 tl ye senin benim kodlar tekrar sana dönüyor. adamın biri mynet gibi site istiyor biri çıkıyor worldpress ile aynısını yaparsın diyor. kardeşim mynetin hiç kafası çalışmıyormu 10binlerce dolar harcıyorda yaptırıyor?
kendi ayağınıza kurşun sıkmayı bırakın da her işi hakkıyla yapalım.