Merhaba,

Mesajlarınızın hangi klasöre düşeceğine maili alan ISP kararına bağlıdır. Bunu yazılımınız veya sunucunuz ile öngörüp gönderemezsiniz. Ancak inboxa gitmesi için sunucu bazlı gerekli işlemleri gerçek bir sistem yöneticisi yardımıyla yapabilirsiniz. Ayrıca hotmail ve yahoo gibi büyük ISPlerin gelen bir maili hangi klasöre koyacağına karar veren oldukça sıkı filtreleme sistemleri bulunmaktadır. Tüm bunlar saniyeden çok daha kısa sürelerde meydana gelmektedir.

Eğer ben bunlarla uğraşamam diyorsanız size SMTP server hizmeti verebiliriz. Scriptinizi yazdırdıktan sonra, -amacınız spam değilse, spam tarafımızdan tolare edilmemektedir- mail sunucusu hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Size vereceğimiz mail/şifre/mailserver bilgileriniz ile gönderimlerinizi yapabilir, istatistiklerinize anında ulaşabilirsiniz (yakında).

Firmamızın ipleri senderscore sertifikalı olup bu hizmet MSN/Hotmail ve Yahoo gibi belli başlı ISPlerin güvendiği TEK whitelisting hizmetini vermektedir. Detaylı bilgi için Home - Sender Score Certified

- Bu mesajı bayiisi olduğum bir firmanın adına yazdım. Hizmeti ben sağlamıyorum ancak satışında görev alıyorum. İlgilenirseniz PM ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi çalışmalar...