SeYH_SaMiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine resimle alakalı olan bu resmin boyutunun otomatik olarak belirleidğim boyutlara küçülmesini ve üzerine gelip tıklandığında ajax özelliğiyle orjinal boyutunda görünmesini istiyorum bunun için sistem ayarlarındaki resimler sekmesini şu şekilde ayarladım fakat olmuyor orjinal boyutunda yani kocaman görünüyor bu ayarları nasıl düzenlemeliyim istediğim şeyi yapabilmek için.

Örnek site: Standart » Wonderful Life
Alakam yok ama bu sitede ve dle türkçe destek sitelerinde mevcut ama saolsunlar sitelerinde bu Pop-up la açılmasını resimlerin sağlayan modülü paylaşmamışlar.
ve ayrıca birden fazla resim eklediğimde yan yana değilde alt alta görünmeleri için center yani ortada gösterilmesi seçeneğini seçince alt alta görünüyor öyle çözümbuldum ilk istediğime ama bu şuan bahsettiğim özellik benim için çok önemli ve çok gerekli, yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.
Türkçe destek sitelerinde Yardım veya Destek Kategorielrinin olmayışı ve biz dle kullananların karşılaştığımız sorunlar ve bulamadığımız çözümlerle birlikte bu harika scripti hakkettiği güzellikte kullanamıyor oluşumuz çok ama çok üzücü kendi adıma :S
antishareware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen aç hocam o zaman Destek Sitesi Destek siteleri varda üyeler gerekli ilgi gösteriyor mu?Kaç kişi tıklıyor reklamlara?Üyeler gerektiği ilgiyi göstersinler "kedine adıma konuşuyorum" bak nerelere getiriyorum DLE yi
Yardım isteyen arkadaşım kullandığın script Rusça bir çok şeyi zor oluyor.Destek sitelerinde hep tüketip üretmezsek Türk sitelerine sahip çıkmazsak öyle script bize bakar biz scripte.Ben şuan itibarı ile 2 destek sitesine hack,modül v.s çevirmeleri yapıyorum ücretsiz insanlar yararlansın diye.Lakin iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum.Ajax sorunu için kendi sitene upload ediyorsan resimleri eğer zaten otomatik boyutlandırma yapıyor ajaxa gerek kalmıyor örnek olarak dışardan bir resim çağır mesala tinypic den bir resim ekle 1024*768 onun sitede küçüldüğünü görüceksin tıkladığın zamanda ajax ın çalıştığını