gevv güzel bir bilgi fakat u şekilde google içeriğin bot ile çekildiğini güşünürek seni banlama olasılığı var kendi fikrim all in seo eklentisinin kullanılması. Her zaman aynı kelimeler girilmeyebilir. Bilgi için teşekkürler.
Öncelikle bilgi için teşekkürler google dedeyi anlamak zor şimdi bir çok kişi all in seo kullanıyor ve bir çoğu açıklama bölümünü doldurmuyor bu durumda all in seo açıklama bölümünü otomatik yazının başından alıntı yaparak dolduruyor bu da ban sebebi olurdu
bir çok hitli sitenin kaynağını inceliyorum yapılanların yanında benimki hafif kalır
şuan tek takıntım kategori sayfalarında kategori açıklamasının görünmesini sağlamak
wpuzmanın`dan yardım istedim

eğer olursa süper bir başlık açıklama anahtar kelime sistemi olur
Sırf kategori açıklaması yüzünden all in seo eklentisini kullanmayı ara sıra düşünüyorum ama biraz daha uğraşacağım
birde manuel olarak açıklama kodları arasına belli kelimeler girilerek biraz daha değiştirilebilir
<meta name="description" content=" kelime <?php if (is_home() ) {?> kelime <?php bloginfo('description');}
elseif ( is_single() ) { ?> kelime <?php wp_title(''); ?> | kelime <?php $cat = get_the_category(); $cat = $cat[0]; echo $cat->cat_name; ?> | <?php bloginfo('description'); }
elseif ( is_page() ) { ?>kelime <?php wp_title(''); ?> | kelime <?php bloginfo('description'); }
elseif ( is_category() ) { ?>kelime <?php single_cat_title('');?> |kelime <?php bloginfo('description'); }
elseif ( is_archive() ) { ?>kelime <?php wp_title(''); ?> |kelime <?php bloginfo('description'); }
elseif ( is_search() ) { ?>kelime <?php echo $s; ?> |kelime <?php bloginfo('description'); }
elseif (is_tag()) {$tagTitle = preg_replace('/-/' , ' ' , $tag); echo ucwords($tagTitle); ?> | <?php $cat = get_the_category(); $cat = $cat[0]; echo $cat->cat_name; ?> | <?php bloginfo('description'); }
else { ?>kelime <?php wp_title(''); ?> | kelime <?php bloginfo('description'); }?>" />