RocK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Sen benim daha kullanıcı adımı bilmiyordun o sözler yüzünden nasıl kapatacaksın?
2) Logları benim hesabımı kapattıktan sonra gördün.
3) Ben beni dolandırmadan önce o kelimeleri kullandığımı hatırlamıyorum, beni dolandırırsan sinir ederim.
4) Sözde NakitReklam'ı karaladım diye hesabım kapatınız. (Oysaki ben doğruları söyledim)

bu logu erdemden aldığımda saat 22:49du, sonra seni msne ekledim ve

senle konuşmayada 00:55 gibi başlamışız

yani olay senin dediğin gibi gelişmemiş
bu olaydan 1 ay sonrada, şu konuşmayı yapmışız.

bu konuşmanın gereği olarakta seni, ankaraya yolun düştüğünde bekliyorum
gelirsin aramızdaki ihtilafı aramızda çözeriz

Ayrıca biz *********** değiliz, dolandırıcılık insanları kandırarak, sahtecilik yaparak yapılan bir iştir. biz kimseyi kandırmadık, sahtecilik yapmadık, açıldığımız günden beri tüm ödemelerimizi söz verdiğimiz zamanda yaptık, senden başka hiç kimseninde bizimle bir ödeme sıkıntısı yoktur.

dolandırıcılık şu linkteki gibi yapılır
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...ndircidir.html

anonim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekil hite göre yapıyormuşsunuz öyle dediniz bakın ben tek siteden 250 tekil yaptıgım gunlerde 800 gösterim yaptıgınız gunleride unutmadım
oda bizim hatamız olmuş, hiç bir popup firması çoğul gösterime ödeme yapmaz, biz eğer senin 250 tekilini 800 olarak hesaplayıp ödeme yapmışsak, bu bizim hatamız olmuş.

sonuç olarak tekil hitini hesaplayıp ödeme yapıyoruz, şu anki tekil hitin başına sana verilen parayı beğenmiyorsan, hitin arttığında , yada piyasa hareketlenip biz tekil başına ödediğimiz zamanda, yeniden birlikte çalışabiliriz.
burda bizim kınanılacak bir hareketimiz olduğunu düşünmüyorum.