anonim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
surekli acılır splash koymuştum 2 k cogula yaklastı 327 göstermiş verdiği parada 0,164 TL hadi 2 k ya 0,2 verdi diyerlim bunlar 10 k siteye mi 1 lira veriyorlar utansınlar kendilerinden
sitelerini kontrol ettim en yüksek olanının hiti 200 küsür, tr.gg tarzı siteler
olayın mantığını kavrıyamamışın, onun için yaptığın hesap yanlış, biz tekil sayıyoruz, sen çoğulunu hesaplayıp, kafana göre oran çıkartıyosun. onun için utanılıcak bişey yok

sercan37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nakitreklam o kadar da düşük saymıyor, bende %70-%80 civarı sayıyor splah reklamları,

ayrıca fiyatlandırma da geri dönüşüme göre belirleniyor, benim 1k ya 1lira ve 0.9 lira veren 2 sitem var, diğerleri 0.5,

yani dönüşüm olursa fiyatı arttırıyorlar ve en azından ödeme sıkıntısı yok, zamanında ödüyorlar
olayın mantığını kavramış sizin gibi yayıncılarla çalışmaktan keyif alıyoruz.

RocK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat et karalama konusu açmışsın bahanesiyle sana da ödeme yapmazlar Ama oysaki bunların hepsi gerçek, Gerçek olan şey nasıl karalama konusu oluyor?
karalama sayılmaz arkadaşın yaptığı, hesabını yanlış yapmış sadece. bu kadar ufak şeylere takılmıyoruz.
bizi karalamak için rakiplerimize gidip "konulara baksana onları nasıl sinir ediyorum" yazsaydı, onun durumuda farklı olurdu

VolkanKucuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bence de bu işi yapamayacak olanlar yapmasın. Yüzlerine bulaştırmasınlar yaptıkları işi. En azından piyasayı bölmesinler.
buyur gel sen yap.. okumadan anlamadan yorum yapmayı ne kadar seviyorsunuz..