1. Logo
Begendigim bir logo olursa zaman falan beklemeden logoyu alacagim. Bu bugün de olabilir, yarin da, 9 Nisan'da da. Son tarih 15 Nisan.
4 logo icin 100 TL ödül verecegim. Yani logo basina 25 TL. Artik kimden ne kadar logo alirim bakalim. 100 TL sadece toplam ödül tutaridir. 4 degisik arkadastan alirsam logolari 25er TL ödeme yaparim.
Umarim hersey anlasildi.
Ilk logosunu begendiren 15 Nisan'i beklemeden kazanir...
gelen ilgi ve sorular üzerine:
PSD logo calismalari ile de katilabilirsiniz. Pixel (mesele .psd) logolari icin 8 Euro veriyorum. Vektörel (mesela .ai, .eps, ...) logolar icin 13 Euro. Dikkatinize!
Bir konudan ötürü uyarı aldıgımdan 2 gündür bu başlığa yazamıyordum nihayet o gün geldi..
Bugün tarih 18 Nisan yarışma biteli 3 gün kadar olmuş,
peki ne olmuş? - Başlıkta bulunmayan ibare yarışma süresi boyunca katılan logolardan hiç bir koşulda beğenilmemesi riski vardır. "yani 100 kişi çalışma gönderebilir ama biz seçmeyebiliriz.."
- veyahut bir logo için en az 5 katılım şartı bulunmaktadır , bir logo için 5ten az katılım olması dahilinde yarışma iptal olur.
Ne enteresandır ki konu başlığında bu tarz birşey yoktu, 3 önce bitmesi ve sonuçlanması gereken bir yarışmanın sonuçlarını açıklamayarak ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
ağamısınız, paşamısınız ? madem bir işi yapıyorsunuz bunca insan nasıl emek sarf ediyorsa sizde edebi ile yapın, nedir ne değildir buraya yazın.
Bir logo tasarımının toplam 5 farklı çeşit piyasa fiyatı 300 euro dur.
Burada zaten insanları sömürüyorsunuz , birde yetmiyor kaba dayı ithamları ile birilerine başlığı veya konuyu iyi okusaydınız yazıyorsunuz.
Ve yarışma biteli 3 gün olmasına karşın halen bu başlığa logo göndermeyi meziyet sanan meslektaş demek istemediğim arkadaşlarımı da kınıyor.
-itradeniz ile konuyu gerekli makama report ediyorum.
Teoman DEMİRTAŞ