Dilsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deChiffre yazına katiliyorum bende o şekilde düşünüyorum ama, ama, demektende vazgecemiyorum.
TRex - ben kendi gelirimi söylemedim sadece tek sitenin geliri yaklaşik olarak söyledim. bu işlerden tabiki aklındakinden fazla para aliyorum.. fakat bu para 10$ olursa kafamdaki soru işareti kalksin diye hemen siteleri kapatirdim. peki bu para 10.000$ olursa kapatabilirmiyim sorun burada acıklamamdaki, kücük para kazansam hemen düsünmeden kapatirdim ama kazandiğim paralar bana göre cok büyük ve öyle haram'dir deyipde bağlantisi koparilcak birseyler deyil.
trex + olarak senin aklına ihtiyacım yok hocam konuyu lütfen daha fazla dağitma git başkasina sen akıl ver.
ben bu konuyu burada sizler polemik cikarip tartişin diye açmadım, belki benim gibi birisi merak edip araştirmıştır ve sonucunu söyler diye açtım
hala neyin peşindesin anlamadım.kaç siten var hepsinin gelirlerinide söyle tam olsun böyle üstü kapalı reklam olmaz dök ortaya özetleri
Aklımdakinden daha fazla kazandığını nerden çıkardın?işim gücüm yok senin ne kadar düşündüğüne mi kafa yoracaktım yoksa boş konuşup insanlarında aklını bulandırma.Aradığın sorunun cevabı burda yok diyorum hala akıl istiyorum diyorsun.
Sen daha kendini bilmiyorsun,yaptığın şeyin doğru olup olmadığını idrak edecek kapasite yok bide kalkıp bana gider koyuyosun.