Konu
Gptreasure.Com ve Mantığı =)
18-04-2009, 05:17:17
Progenitt
Üyeliği durduruldu
ÖnceLikLe siteye üye oLuyorsunuz çok basit 20 saniyenizi bile almıyor.
----------------------------------------------
ÜyeLikten başlayalım...
xD Koymayacaktım ama link koyuyorum.
Ref'Li Link ;
Buradan olursanız sevinirim.
Bu da Ref'siz Link ;
Referred by; x) Elleme
Username; Salla Bir İsim
Email; Gerçek bir email yaz ki sonra aktive ediceksin.
Pw;
En aLta geLin " I agree to the above " tick atın .
Sonraki geLen sayfada Fnish'i tıklar tıklamaz msn'e aktive linki geliyor tıklarsanız hesabınız açılmış olur
----------------------------------------------
Para Kazanma Sistemi ŞöyLedir;
I. YoL ; Offer bölümündeki sitelere üye olarak.
Giriş yapınız. Sol tarafta "My Offers" vardır neyse...
Ekranın sağ köşesinde kırmızı yazı iLe Offers yazar tıkLayın.
Oradan siz Türkiye ip 'si iLe girdiğiniz için ;
Birinci olarak "Offers for International members" bölümündekilere üye olabilirsiniz.
İkinci olarakta Türkiye'nin bulundugu bölüme olursunuz.
Not; Proxifier kuLLanarak meseLa ip'nizi değişrirsiniz ve Çinde görünürsünüz bu sayede çin offersLarına da kayıt olabilirsiniz.. Aynı şekilde diğer ülkelerde görünerek diğer ülkelerin offerslarına üye olabilirsiniz.
Sitelere üye olamanız başına belirli bir fiyat yoktur. Kimin 0,30$ verir kimine 10.00$ verir. Ama benim yaptıgım üyeliklerin bu güne dek birini kabul etmiş değil bu site.
Neyse bakın meseLa sağ taraftaki Offers'a girdik ve "Offers for International members" a tıkladık.
Bilmemne.com
işte siteye üye oldunuz. Daha sonra My Offers'a gidiyoruz ve ,
---------------------------
If you completed an offer please fill in the form below in order to get paid!
(payments will be made once a week usually between Tuesday to Wednesday!)
Which offer have you completed?
- BURAYA ÜYE OLDUĞUNUZ SİTEYİ SEÇİN
How would you like to get paid?
-ÖDEMEYİ NASIL ALACAĞINIZI SEÇİN, BEN PAYPAL KULLANIYORUM. xD
Please provide your Paypal / Moneybookers / Alertpay / ePassporte / LibertyReserve details:
(ePassporte / LibertyReserve username or Paypal / Moneybookers / Alertpay email address)
BU BOŞLUĞA DA ÖDEME ADRESİNİZİ YAZIYORSUNUZ. Ve 5 gün içinde eğer üye olmuş iseniz hesabınıza para aktarılıyor.
------------------------------------------------------
II. YoL Bu benim çarem xD
ÖnceLikLe tepeden Referral bölümün tıklıyoruz ve referans linkimizi alıyoruz.
Her site her yaptıgımız referansa koşulsuz 0.10$ Veriyor.
Biliyorum ki siz kendiniz yapmaya kalkıcaksınız banlanmamanız için bir iki öneri sunayım size ; ÖnceLikLe siteye aynı ip ile 2 adresten girer iseniz banlanırsınız mesela.. Hesabınızı açtınız ip değişmeden kapatıp yeni bir hesap oluşturdunuz anında banlanırsınız. Daha sonra mesela banlandınız bir defa paypal hesabınız:
Paracicocuk@hotmail.com
'du diyelim.. Daha sonra yeniden başlayayım deyip üyelik yapmaya başladınız ve hesaba aktarma zamanı geldiğinde o eski banlanan hesapta yer alan paypal'ı yazdıgınız için bu hesapta banlanır. Eğer devamlı hesap açıcak iseniz. İp adresinizi devamlı değiştirmelisiniz. ( Dolandırıclık Yakışmaz Bize )
Şimdi En Son Ödemenin Resmini Koyuyorum ;
ImageShack - Image Hosting :: demex.jpg
Bakın bu referanslar ayın 12'si ile 16'sı arasında yapıldı ve 17 Nisan Cuma günü ödeme yapıLdı.