translate Kusurumuz Varsa af Ola
Merhaba Sevgili Mustafa Samur
, Estonya bu posta gönderme Sohbet ve belki de bizimle işbirliği istiyorum düşünme, biz müşteri arzu projeleri olun: İstediğiniz ev (eğer tehnically evinize istemiyorsanız, i cant sınırlamaları bakınız) da biz ahır yapmak mümkündür, garners, ahır ASO. Biz, ne AB ise bu sınır kenti Narva içinde Estonya büyük fabrika var. Avrupa: Fransa, Almanya, Ukrayna, İspanya, İtalya tüm çevresinde bayilerimiz. Lütfen Sitemizde (Esthaus) göz atın. Eğer ürünlerimizi intresting olduğunu düşünüyor ve daha iyi kar yapmak isteyenler için, belki de ortak olabilir. Fiyatlarımız çok çok (en iyi AB) iyi ve sadece kaliteli ahşap ve kalite tehnical / Finlandiya gelen kimyasal malzemeler kullanın. Eğer bir ilgi varsa, o zaman i ASO, sadece, sizin komut Ben sormak resimleri gönderebilirsiniz! Cevap bekliyorum!
Burada küçük bir özelliği hikaye:
Tırtıklı günlük ev tasarlanmış ve EstHaus marka altında 2004 yılından beri üretilmektedir.
Biz küçük bahçe evleriyle, ve bugün en büyük evler 1500 m2 konuk evi ve 1800 m2 hotel başladı. Biz özellikle bireysel tasarım ahşap yapılar uzman
Ürünlerin önemli bir bölümünü ihraç ediyoruz. Bizim Japonya, İngiltere, Ukrayna, İspanya, İsrail, Almanya, Fransa, İtalya, İrlanda ve entegre ettiğimiz evleri bulabilirsiniz, tabii ki, Estonya'da.
Ekipman yılında yatırım bize fırsat duvarlar kadar 240 mm ile çekilmiş günlük ev üretme verir. Çizim programı CadWork yüksek teknolojik kaliteyi sağlar ve sağlayan son derece karmaşık tasarımı ile imalat evler.
Bizim Narva fabrikasının 50 çalışanı yüksek ve motive bunlar personel küçük bir ciro olduğunu. Çalışanların temel şirket ile kuruluşundan bu yana. Kendi No 1 öncelikli olarak, çalışanlarına iş kalitesini seçtiniz.
Yanı sıra diğer Estonya ahşap sanayi olan ürünleri CE standartlarına uygun Biz en büyük Avrupa kereste tedarikçi Stora Enso başta gelen hammadde satın. Pencereler ve kapılar için olarak, satın alma, bu kendi alanında uzman olan Estonya üreticiler, kimden. Yeni ürün geliştirme sürecinde, bir İsveççe tasarım ajansı işbirliği. Biz Avrupa'da şu anda hangi arttırıyoruz iyi bir satış ağı var.
Biz Estonya Ticaret ve Sanayi Odası ve Alman üyesidir Baltık Ticaret Odası bulunmaktadır
Saygılarımızla
Esthaus WoodFactory OU
Simo Eiert
İhracat Müdürü
+372 53 331 334