Merhabalar,
Sayın D!Gé,
Sunucuyu almışsın,Ödemeni yapmadığın için Seçkin beymi suçlu ?
Veya ödemeni yaptıysan msn konuşmalarında niye ben sana ödememi yaptım sen ne hakla konu açıyorsun demiyorsun ?
Veya elinde bir dekont varmı ödeme yaptığına dahil ?
Diyorsunki benim orada burada sunucularım var hepsinin parasını ödüyorum ama Seçkin beye gelince o kim diyorsun dimi ?
Hizmeti size Seçkin bey ücretsiz sağlarken siz uzattırırken 3 bahanelerle 3 hafta Seçkin beyden iyisi yoktu dimi ?
Şimdi ise Seçkin bey sunucunuzu kapatınca Seçkin beyden kötüsü yoktur ?
Sizin ticaret anlayışınız 3 hafta bir yerde beleş kullanıp o 3 haftanın parasını vermemekse,Siz ticaret işini yapmayın.
Size acımışta 3 hafta para almamış,Ve sizde 3 hafta sonra ben buna geçmişin parasını niye ödeyeyim ki gideyim başka yerden alayım gelecek ayın parasını ödeyim dediniz ?
Sizin gibi reziller yüzünden bu ticaret anlayışı milletin kafasında başka bir anlayışına geçiyor.
1 ay beleş kullandınızda ne oldu ? Siz şimdi zengin mi oldunuz ? Ve Piltelekom iflas mı etti ? HAYIR
Sizin ne olduğunuzu anladı buradaki herkez...
Saygılarımla,
Ferhat ÇAKMAKOĞLU
Sen ne diyorsun arkadaşım? Kim diyor bedava 1 ay sunucu kullanmışım diye. Merak etme kimsenin parası bugüne kadar ne bende, ne de firmamızda kalmıştır. Seçkin Bey'inde parası kalmamıştır çünkü kullandığımız sürenin ücreti zaten ona yollanmıştır. Kendiside bunu çok iyi bilmektedir.
Rezil lafını kullandığın kişilere biraz daha dikkat et. Ve haddini aşan konuşmalarda bulunma. Hadi şimdi bak işine...
Saygılarımla,