DomainUsta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak arkadaşım.

Bana diyorsun ki konuyu açan arkadaşa yanlışıyla ilgili PM a., Madem PM atmaya bu kadar heveslisiniz siz bana PM atsaydınız.

Ayrıca, diğer konuda da iki kere report ettim. Sizin gibi, iş bilmezlerin sürekli konu altına domain satış ile ilgisiz mesajlar yazmasından dolayı, ben de istemediğim hâlde konu altına da yazdım.

Eleştirilmeye açığım. Ama dikkat edin, ben 'siz' diyorum, siz ise bana 'sen' diyorsunuz.

Hiçbir zaman polemik taraftarı olmadım ama hayatında domain bölümüne birkaç kere uğramış, o da alakasız bir konuda mesaj yazmış birileri gelip de bana işimi öğretmesin
pmi ben neden atacam benim bir sıkıntım yok ki zaten projelik yazdıgını biliyorum geçiyorum.ne zararı var öle yazdıysa

diğer konuyu iki kere report ettiysen bekleyeceksin moderatörler motor degil 7/24 çalışmaya mecbur değiller baktın ki 5-6 saat geçti olmadı yazarsın.iki kere mesaj atmanada gerek yok

polemige gerçekten gerek yok domain bölümüne ugrayıp ugramam seni ne kadar alakadar eder.Burda fazla mesaj olunca daha mı bilgili olunuyor.

bu konuya son mesajımdır.Herkese iyi akşamlar