Merhabalar,
Sevgili Seçkin Bey

Sende en başta 1,2 ve daha sonra 3. sunucuyu aldık. Ve ilk başta bile anlaşırsak dedim çok sunucumuz olur sende kazanırsın, bende dedim. Fakat 3 sunucumuzun olduğu hafta sürekli veri merkezinde yaşanan kesinti dolayısıyla sırasıyla 2 makinemi bu arkadaştan çekip, tekrar eski çalıştığım veri merkezi olan RH'ye geçtim. Bunu araştıranlar görebilirler

Sadece tek makinem kaldı bu arkadaşta. Verdiği güzel hizmet sebebiyle, sadece veri merkezi kötü olduğundan dolayı gündüz bile kesinti yaşandığından dolayı, sadece bir makinemi bıraktım orda. Evet son ay diğer tek makinenin ödemesinin aksaması durumların biraz sıkışık olmasından dolayıdır. Ama kendisine belirttik sorun değil hocam demesine rağmen makineyi kendisi kapatmıştır. Madem sorun olacaktı bana diyecekti ki böyle böyle şu tarihte kesin yolla benimde ödemem var. Ama öylede demedi idare ederiz, problem değil dedi. MSN loglarıda mevcuttur bu konu ile ilgili. Ayrıca burda çalıştığım Radore haricinde AlanAdiTescil'de vardır. Oda bu konu hakkında firma olarak ödeme aksatıp, aksatmadığımızı bu konuya yazarsa çok memnun olurum. Ayrıca 2 ay önce felan firma sitelerimizi felan AlanAdiTescil'deki sunucuya alınca Seçkin Bey'in korkusu başlamış olacak ki, Hayırdır hocam sitenizi başka DC'de gördümde merak ettim, bir sorun mu var yazmıştı en son
Konuyu tamamen yukarıda açıklamış oldum. Eğer ekstra sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Şuanda ise mevcut müşterilerimiz ile devam etme ve bir süre internet hizmetlerine, yani satış yapmaya son vermiş bulunmaktayız.
Onun haricinde konu dışı olarak birşey yazmak istiyorum. Sayın Ufuk Gedik; seni tanımıyorum bile. Forumdan yazılarını görüyorum sadece. Kimsin, nesin, necisin bilmiyorum bile. Sana ne zaman çamur atmışım? Hakkımızda açılan her konuda gelip saçma, sapan şeyler yazıyorsun. Ama ne bir kanıt var, nede bir icraat. Bir sorunun varsa eğer,
bilgi@asel.web.tr adresinden bana ulaşabilirsin. Sağda, solda hakkımızda açılan konuları kullanarak üste çıkmaya çalışma ve reklam yapma oldu mu?
Tekrar belirtiyorum, firma olarak ücret yada maddi sıkıntı çekiyor olsak şuanda 2 adet RH'de, 1 adette AlanAdiTescil firmasında sunucumuz bulunuyor olmazdı.
Hepinize iyi akşamlar..
Saygılarımla,