klax_klax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biri ayıp yazdı reklam olayına buda moda oldu çok saçma birşey arkadaşlar emeğe saygılı olun çilem haberi yarın bigün ne yüzle kullanıcaksınız onu düşünün insanın içi sızlar bu sözleri buraya yazarken nasıl bir vicdan var anlamıyorum her emeğin bir karşılığı olmalı ilk önce Teşekkür.
ikaz etmeyi bilmiyorki millet, bide adenseyi savunuyorsunuz.
r10 yetkililerine sesleniyorum böyle konular burda emekleri ayak altına sermekden başka birşey değildir ikaz mail yolu ile yada iki kişi arasında edilir ve çözülür siz böyle yaptıkca millet daha çok reklamlara tıklıyor..
yasak olan birşeyi herkez yapıyor buna ayıp konusunu açanda dahil, asla tıklamayın yazsalar kesin o gün tavan yapar o reklam..
Bu kadar da değil... Saçmalamışsın sonuna kadar, devamlı yazdıklarını okudum, kendi mesajında bile bu olayı Türklüğe bağlamışsın ne alakası var kardeşim bunun Türklükle Almanlıkla felan ? neden millet habire yabancı dilde siteler açmaya çalışıyor, çünkü oradaki adam işine yarayana tıklıyor, sen bu işten para kazanmak istiyorsan bir sürü yolu var, en basiti link satış bölümüne git orada scriptim footerine linkleniriniz eklenir, şu kadar indirme bedeli bu kadar de ? yada bu kadar sitede gösterimi bu kadar de, mutlaka birileri link alır, ayrıca orada reklamı gören işine yarayan biri varsa o reklama tıklar, webmaster yada bir başkası olmuş önemli değil, ama sen şimdi diyorsun ki ben asla tıklamayın yazarsam tavan yapar diyorsun evet yapar ama banlanma yoluna giderek yapar, bugün bir sürü kişi banlanmış neden acaba diye bir konuyu oku istersen, ben okuyunca şaşırdım vay be herkesin gözünü para bürümüş, ne emeğe saygı kalmış nede hobiye zevke, gene burada birisi sormuştu paramı yarar mı diye, oraya da yazdım önce yarar, eğer sen yararlı bir iş yapıyorsan zaten emeğinin karşılığını her türlü alırsın ama burada kendini savunma taktiğini bu yönde geliştirmeye devam edersen, ben bugün adwors reklam vermiyorum ama en kısa zamanda reklam vereceğim, aylık belki 500 tl param gidecek, ama bu paramın yararsız tıklamalara gitmesine izin verirmiyim ? tabiki hayır, ama sen burada para bewnim cebime girsinde kimden çıkarsa çıksın düşüncesinde olursan biz daha çok çalışırız ve hiçbirşey yapamayız.. Çünkü bizim sizin gibi scriptçilerimiz var ..